Aşıklar Tepesi

İlk ve son aşk

Temmuz 31, 2022 - 18:34
 0
Aşıklar Tepesi

Sabahın ilk ışıkları....

Aşıklar tepesine toplanmış onlarca aşık...

Ve güneşin doğuşunu izleyen sevgilimle ben...

Birçok insan gibi bizde bugün, burada, Aşıklar Tepesinde Arda ile beraberdik. Dört yıllık sevgililik süremiz bitince kutlama gibi olur diye düşünerek buraya gelmiştik. Tıpkı diğer çiftler gibi... Sevgilisini yanına alıp aşıklar tepesine çıkmak ve güneşin doğuşunu izlemek bu civarda yaşayan ve sevgili olan çiftler için büyük bir hobiydi. Aynı zamanda romantik zaman geçirilecek anlarından birisi. Çünkü yapılan gösteriler, atmosfer ve güneş burada bambaşka...

Her gün onlarca çift buraya geliyor, bazıları sevgili olmanın tadını çıkarmaya devam ederken bazıları artık bir adım ileriye gitmeye karar veriyor. Bazıları ise maalesef geriye gidip ayrılıyor. Ne mutluluklar, ne kalp kırıklıkları gördü yani bu tepe. Bugün ise bizim aşkımıza şahit oluyor.

“Seni seviyorum. Tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum. “

“Biliyorum sevgilim. Geçtiğimiz 4 yılda da bunu bana hep söyledin ve hissettirdin. Bende seni seviyorum.”

Ben başımı omzuna yaslarken Arda, kolunu belime sarmış ve benimle beraber Aşıklar Tepesinden havai fişek gösterisini izliyordu. Buranın en meşhur başka bir olayı da bu gösterilerdi. Ve bizim gibi birçok aşık bu gösteriler için buradaydı. Ya da sadece ufak bir kaçamak için... Kim bilir?

 Benimse olayım bambaşkaydı. Omzunda başım duran sevgilim ile huzurlu ve mutlu anlarımızın arasına bir tane daha koymaktı. Omzunun üstünden başımı çevirdim ve ona baktım. Aradan geçen yıllar ondan hiçbir şey almamıştı. Hala aynı yakışıklılık ve hala aynı aşkla benim yanımda duruyordu. Yıllardır olduğu gibi beraberdik. Çoğu zaman her genç kız gibi bende düşünürdüm; Neden ben? Ama buna hiç cevap bulamamıştım. Onun beni neden sevdiğini hiç anlamamıştım. Gerçi benim de mantıklı bir sebebim yoktu. O bu hayatta vardı ve ben ona deli gibi aşıktım. Bildiğim tek şey buydu.

Yani aşktı...

Arda’nın beni kendinden uzaklaştırması ile bu büyülü atmosferden ayrılmak zorunda kalmıştım. Güzel ve romantik bir şekilde sarılırken neden beni kendinden ayırmıştı ki şimdi?

“Seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Ve sadece bir an değil her an yanımda olmanı, ilk ve son gördüğüm yüzün senin olmanı istiyorum. Bugün, yarın ve gelecekte de sadece seni sevmek istiyorum. Sen de ömrünün sonuna kadar beni sever misin? Benimle evlenir misin?”

Önümde diz çökmüş ve aşık gözlerle bana bakan sevgilime gülümseyerek ve başımı sallayarak cevap verdim. Çünkü konuştuğum an hıçkırarak ağlayıp bu anı bozmaktan korkuyordum. Biraz dolaylı verdiğim ‘Evet’ cevabından sonra bana sarılan sevgilim ile sadece ben değil, o da benim gibi ağlamaya başlamıştı.

Ve etrafta bizi alkışlayan kocaman bir kalabalık...

Aynı zamanda aşıklar tepesinde bir adım ileriye gidenler listene eklenen biz...

İlk ve son aşkım... Hayatıma yeniden hoş geldin.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow