Öncelikle aramıza şimdiden hoşgeldiniz.
Herhangi bir tarayıcıdan 'edebiyatblog' olarak aratıp siteye giriş yapabilirsiniz ya da uygulamayı indirerek EdebiyatBlog'u kullanabilirsiniz.


Nature

Siteye ya da uygulamaya girip sol üstteki üç çizgiden kayıt ol kısmından dilediğiniz kullanıcı ismiyle kaydınızı oluşturabilirsiniz.


Nature

'Gönderi Ekle' bölümünden gönderi biçimini seç ve istediğin türden(yazı, şiir, fotoğraf, çizim, resim, alıntı, biyogrofi vb.) içeriklerini paylaş.


Nature

İçerikleriniz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra onaylansın. ( Mobil için sol üstteki üç çizgiden kullanıcı isminize tıkladığınızda açılan pencereden 'Yönetim Paneli' kısmından içeriklerinizin durumunu/okunma sayılarını vb. kontrol edebilirsiniz.)


Nature

Kazancınız yayımladığınız içeriklerin görüntülenme sayısı ile doğru orantılı bir biçimde artış gösterecektir, görüntülenme sayısı baz alınarak bir kazanç elde edecek kazancınız alt limite ulaştığında ise site üzerinden tanımladığınız banka hesabınıza paranız gönderilecektir. Elde ettiğiniz kazancı EdebiyatBlog yönetim panelinizden kontrol ederek gerekli ayarlamaları dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.


Nature


Bize Ulaşın