HELALİM OL

Biz birbirimizi helal sevelim yar

Kasım 13, 2022 - 21:17
 0
HELALİM OL

              ...

Gurbetlik çekmek gibi zordur sevmek. Bahar gibi cıvıl cıvıl yaz kadar sıcaklık ararsın. Dağları da delsen deli divane de olsan seni bekleyen sadece kıştır. Bir gün olur geceler, gayretler en çokta kalbin hesap sorar senden birde inci inci dökülen gözyaşların her şeyini sığdırdığın yastığın bile hesap sorar senden.

...

Düşsen de Mecnun gibi yollara, rüzgar esintisin de duyguların sel olsa da bir gün yok olursun onun çapında. Ömrün yetmez bir insanın egosunu okşamaya. Tatlı bir dil sana köşk kurmuş gibi koysa dünyana, uyan artık! Düşürür kara sevda yollara. Bir kez yakalandı mı insan ondan güçsüzü yoktur aslında, şurası vardır ki bazıları güçlü olur devam eder yoluna. Bazıları harap eder arar sevgiyi sokaklarda. Helal yollardan seveni buyur et yüreğine, ocağına. Rabbim helal eylemişse zaten bil ki güzel çiçekler açtığında, umut değilde gerçekten var olacağına inanırsan yaz yağmuru gibi serinletir yanan geçen zamanlara.

    © ŞᎥᎥᏒᎮᏋᏒᎥᏕᎥ          / ➥☸

        17.03.2021

12.42

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Şiir perisi İnstegram:@zarif.__.kelebek.siir._.perisi Takiplerinizi ve desteğinizi beklerim. Okuyup destekte bulunanlara çok teşekkür ediyorum ????????♥️