KANLI PAPATYA 12.BÖLÜM

KANLI PAPATYA 12.BÖLÜM

Mart 30, 2024 - 00:42
 0
KANLI PAPATYA 12.BÖLÜM

12. BÖLÜM

Zamanı geri alma şansım olsaydı sensiz yaşamamayı tercih ederdim...

Her başlangıç güzel olur sonlar da mutsuz olmak zorunda değil seçimler önemli bazıları can yakarmış işte... Gözlerimi açmaktan sıkıldım koca boşlukla baş etmekten de yataktan kalktım. Gölge ve Safir yanıma geldi işte asıl mutluluk onların her zaman yanımda olması. Keşke Mira’da burada olsaydı oyun mu istiyorsunuz siz he şunların tipine bak yerim sizi topu attım hadi gidin bakalım oynayın ikiside sevinçten yerinde duramadı üstümü giyindim. Kahve yapıp ayılmam lazım az bir şeyler atıştırdım direkt arabama atlayıp karakola doğru yol aldım. Karakoldan içeri girdim

_Egemen bey otelde kamera kayıtlarını incelediğimizde baya korkutmuşsunuz herhalde ifade vermeye geldiler.

_Güzel tam da istediğim gibi gidiyor aferin bıcırık.

_Yalnız benimle böyle konuşmazsanız çok iyi olacak.

_Ne dememi bekliyorsun kızım ben ukalayım anlaman lazım ayrıca ismini bilmiyorum.

_İsmim Beril.

_Güzel isimmiş peki öyle olsun.

Sorgu odasına girdim içimde kocaman bir öfke oluşmaya başladı umarım buna yenik düşüp her şeyi mahvetmem.

_Sorduğum sorulara eksiksiz cevap vermeni istiyorum aksi takdirde benim hiç göstermediğim tarafıma denk gelirsin. Kamufle etmiş kamera kayıtlarında gözükmüyor hiç mi yüzünü içeri girerken göstermedi neye benziyor sana robot resmini çizilecek. Onu da geçtim siz içeri girenleri kontrol etmiyor musunuz?

_Egemen bey acınızı anlıyorum ama hatırlamıyorum otele bir sürü kişi giriyor.

_Evet ben başta söylemiştim şimdi yandın sen. Çık dışarı Beril ses kayıtlarını ve görüntüyü kapat güzellikle anlamıyorsa ben buna işkenceyle anlattırırım.

_Egemen bey böyle yaparak bir yere varamazsınız.

_Sana hesap mı vereceğim dediğimi yap gerisine karışma hepiniz beni delirtecek misiniz?

_Tamam siz bilirsiniz.

_Evet nerede kalmıştık en son sen hatırlamıyorum dedin bakalım şimdi hatırlayacak mısın? Tek tek sorduğum sorulara cevap ver lan bana.

_Valla hatırlamıyorum neden anlamıyorsunuz.

Egemen iyice sinirlenerek

_Kalk lan ayağa bir yumruğu hak ettin seni başta uyarmıştım ağzını burnunu dağıtmadan odadan çıkamazsın. Ötmen için son fırsat otelini de başına yıkarım.

_Tamam tamam yeter ki yapmayın uzun boylu biriydi yanlış hatırlamıyorsam hatta elinde dövme vardı eldiveni sonradan taktı. Odanın numarasını sordu keskin bir alet taşımıyordu yakınıyım mı falan dedi derecesini hatırlamıyorum telaşlı bir hali vardı.

_He şöyle yola gel peki dövmenin nasıl bir şey olduğunu hatırlıyor musun?

_Rakam yazıyordu 777.

_Çık odadan gözüm görmesin seni fena yaparım.

Odama gittim Beril’i çağırdım

_Robot resmi çizdirecek gidip kontrol ettir bu iş kısa zamanda bitecek duydun mu beni bir daha da napacağıma sen karar verme.

_Bu kadar nasıl sert olmayı başarıyorsunuz pes açıkçası istediğiniz gibi olsun.

_Tamam şimdi çıkabilirsin.

Her şeyin yoluna girmesi gerekiyor her ne olursa olsun yoluma çıkanlar zarar görmeye hazırlansın şimdiden kimseye tahammülüm kalmadı… onunla her zorluğa katlandım böyle olması gerekiyor muydu dünyanın kanunlarına s***m bu kadar mıydı lan odamdaki her şeyi devirdim yine

_Egemen bey ne yapıyorsunuz kendinize gelin iyi değilsiniz isterseniz hava alın.

_Ne havası almamı bekliyorsun sence nefes alabiliyor muyum kursağımda tıkanıyor delirdim delirttiniz beni el birliğiyle kapı çaldı şimdi de he Uğur bir sen eksiktin gel

_Abi sana anlatmam gereken bir şey var dinle beni lütfen bu böyle olmuyor seni abim gibi gördüm sana yanlış yapacağımı nasıl düşünürsün.

_Anlat dinliyorum sözlerin çok dramatize etti.

_Biz Erina’yla uzun zamandır birlikteyiz gizliden görüşüyorduk iki tane çocuğumuz var onları bana göstermiyor diye yanıma aldım sana bunları söyleyemedim çekindim görevden alındığıma göre çekinecek bir şeyim kalmadı hakkını helal et abi senin sayende sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu anladım.

_Keşke daha önceden söyleseydin be Uğur sonu böyle bitmezdi belki kendine iyi bak can dostum.

Vedaları hiç sevmediğimi daha önceden söylemiş miydim ayrılmak birinin ölümüyle aynı duyguyu veriyormuş kimse ne ölsün ne de gitsin. Mira gittiğinde hayatımda var olanlara sahip çıkmaya çalıştım yeterli çabayı vermemişim demek ki sağlık olsun siz siz olun sevdiklerinizin elini sımsıkı tutun bir gün gitmesi gerekir gittiğinde pişmanlığınızla köşede oturmayın.

 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı