KANLI PAPATYA 13.BÖLÜM

KANLI PAPATYA 13.BÖLÜM

Nisan 29, 2024 - 21:30
 0
KANLI PAPATYA 13.BÖLÜM

13. BÖLÜM

Evim sendin şimdi kapısını bulamadığım sığınak oldu…

Bu sabahta her şey aynıydı değişiklik yoktu uyanmak istemiyorum artık sıkıldım… onsuz dünyayı çekemiyorum, kuşlar bile neşeyle ötüşüyor benimse koca boşluğum var bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. Bakışı, gülüşü çok farklıydı of Allah’ım bana yüklerin en ağırını verdin onsuz yaşayamıyorum içimde olan aşk bitmiyor yeter. Uyandığım sabaha lanet okuyorum neden kim öldürdü lan onu nefes alamıyorum odayı yerle bir ettim Safir’le Gölge bakıyordu Allah kahretmesin Egemen sakin ol toparla kendini hemen onların yanına gittim ikisine de sarıldım. Özür dilerim özlüyorum sizi bana emanet etti görseydi affetmezdi. Gözyaşlarıma engel olamadım boşluklar doldurmak için vardır bazı boşlukların yeri ne kadar çabalasan da dolmaz ben sevmeyi onunla öğrenmiştim. Ne sevmeyi biliyorum ne de sevilebilmeyi bir tek siz kaldınız sizsiz de yaşayamam. Gözyaşlarımı sildim sımsıkı sarıldım onlara iyi ki varsınız e hadi babanızın yapacak çok işi var kalkın bakalım üstümden kim yaş mama ister bak bak hep bu anı bekliyorlar sanki nasıl mutlu oldular yiyin ben de gidiyorum akşam görüşürüz canlarım… evden çıkıp acil karakola gitmem lazım katil elini kolunu sallayıp daha fazla gezemez arabama bindim sıkıldım bu durumdan her şeyimi kaybettim bunu da atlatacağım eminim karakola geldim araban indim, içeri girdim Beril’i çağırdım  

_Beril zamanımız daralıyor bana güzel haberlerle gelmiş ol lütfen.

_Öncelikle size de günaydın Egemen bey şanslısınız ki eşgale uyan birkaç kişi bulduk ancak şüphelerimiz var onları da beraber halledeceğiz.

_Süpersin işte tamam topla hepsini görmek istiyorum.

_Hemen topluyorum yalnız Erina hanım sizinle konuşmak istiyormuş odanızda bekliyor.

_Tamam sen dediğimi yap bekliyorum.

Odama doğru ilerledim kapıyı açtığımda masada oturuyordu içeri girdim fark etmedi bile.

_Erina iyi misin geldiğimi bile fark etmedin?

_İyiyim Egemen uykusuzum birkaç gün sayende çocuklarıma kavuştum can borçluyum.

_Ben bir şey yapmadım ikimizde biliyoruz konuşma istemendeki sebep ne işlerim var.

_Uğur yanından ayrıldıktan sonra keyfi kaçık adını sayıklayıp duruyor inanmayacaksın belki senin yerin onda ayrı bir konuşmanı istiyorum. Yüreğindeki acıyı biliyorum şunu hatırlamanı isterim ki Mira’nın aşık olduğu adam yok karşımda… insanlar bazen çıkmaz sokağa girdiklerinde önüne kim geçerse onun canını yakar kendi canın timsali olarak senin eşindi benimse en yakın dostum ve son nefesini verirken benden yardım istedi yetişemedim. Asıl pişmanlık duygusu bu.

_Herkes neden kendini düşünüyor anlayamıyorum Uğur benim dostumdu evet Mira benim her şeyimdi baksana ben göremiyorum madem senin çok sevdiğin dostundu ne zaman ziyaretine gittin. Her gün gidiyorum ne üstünü örtebiliyorum ne de saçlarından okşayabiliyorum nasıl kahroluyorum biliyor musun? Lan hem eşim hem de doğmamış çocuğumu kaybettim kimin acısının daha büyük olduğunu tartışacağım en son kişi sensin görmüyor musun halimi aldığım nefesin zerresini bile hak etmiyorum sabahları lanet okuyarak kalkıyorum o yüzden Erina dayanacak gücüm kalmadı lütfen zorlaştırma.

_Egemen bir gün sözlerinin altında kalacağın günü bekliyorum he bir de şunu unutma Mira ölmeden önce bana vasiyet kağıdını vermişti kızın artık içine mi doğdu anlamadım ne yazıyordu biliyor musun?

_Söyle dinliyorum ayrıca sana nasıl verdi kağıdı.

_Nasıl verdiği önemli değil ne yazdığı önemli okuyorum iyi dinle

Erina biliyorum bunları okuduktan sonra saçmalama falan diyeceksin Egemen’i biliyorsun kafası estiği zaman bazı şeyleri görmüyor burnun dikine gitmeyi çok sever onu sevmemdeki özellikte buydu… hayatınızdan elbet bir gün çıkacağım sizleri çok sevdiğimi unutmayın ve mezarıma ziyarete geldiğinizde papatya getirin ki öldüğümü anlamama izin vermeyin çünkü hep sizlerle olacağım papatyaların kokusu bana Egemeni ilk sevdiğim günü hatırlatıyor dokunamasam da son olarak Egenmen’e sahip çık olur mu bensiz yaşayamaz biliyorum üzülmesin kahrolduğunu görmek kabir azabı gibi bir şeye dönüşür ona iki tane evlat bırakıyorum çok iyi bakacağına eminim melekler ölmez sadece gitmesi gerekir bazen.  

_Bana bunları neden başında anlatmıyorsun hakkım değil mi?

_Egemen karşına çıkmaya cesaretim olmadı nasıl baş edeceğimi bilemedim lanet olsun neden ya neden papatyalar iyiliği temsil eder en son gittiğimde solmuştu solduğunu görmesin diye yeniden koymanın yükünü taşıyorum yapamıyorum nasıl baş ediyorsun. diyerek ağlamaya başladı o gün anladım ki birini kaybetmeden değeri anlaşılmıyor. Odadan çıktım hava almak istedim biri sesleniyordu sanki 

_Egemen bey acil bakmanız gereken dosyalar var eşkallere uygun kişilerde geldi sizi bekliyoruz.

Evim onun yanıydı şimdi kapısını bulamadığım sığınak oldu çok az kaldı sevgilim huzur içinde uyutacağım seni.

 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı