KANLI PAPATYA 15.BÖLÜM

KANLI PAPATYA 15.BÖLÜM

Mayıs 23, 2024 - 00:17
 0
KANLI PAPATYA 15.BÖLÜM

15.BÖLÜM

Kalbine girmek için papatyalar getirdim sana…

Her şeyin sonlanacağı sabah kuşların sesi,havanın güzelliğinden büyülendim ilk defa nefes alabiliyordum. Huzur içime doğru işliyordu. Camları açtım Mira’nın oksijeni çekmesi gibi ben de soludum bütün havayı hazırlanmam lazımdı yetişmem gereken mahkemem var. Üstümü hızlıca giyindim, elimi yüzümü yıkayıp evden çıktım. Arabama tam biniyordum Uğur arabanın içinde oturuyor 

_Hayırdır Uğur  arabamı çalmaya mı karar verdin. 

_Abi ayıp kahve aldım bize evden çıkarken içmedin aman mahkemeyi kausa çevirme sakin olalım adi pislik cezasını çeksin. 

_Doğru söylüyorsun helal senden zevzeklik dışında beklemezdim.

_Sen böyle konuşursan mahkemeye geç kalacağız sürmeye başla istersen.

_Yine doğru söyledin Uğur, Erina senin aklını başına getirmiş sevmeye başladım. 

_Abi sürsene şu arabayı ayrıca gözümden kaçmadı değil yeni gelen kızla sen hayrola samimisiniz.

_Al işte seni övmeye gelmiyor gidelim. Kızla aramda bir şey yok yerine onu almışlar. 

_Anladım abi neyse geldik bitirelim şu işi.

Mahkeme salonuna girdiğimde  Mira yanımda gibi hissettim derin nefes aldım sakinleşmem gerekiyordu. Bugünü mahvedemezdim. Savcının sesiyle irkildim yerime oturdum.

Uğur ‘’Görüyor musun pisliği ne kadar da mutlu sanıyor ki peşini bırakacağız."

_Uğur sakin ol problem çıkmadan bitsin.

Kanıtları incelemeye başladı avukatım davayı kazanmak için elinden geleni yaptı. Merak ettiğim şeyse olay yerinde kanlı papatya olması Erina kapıdan içeri girdi söz hakkı alarak. 

_Egemen bu söylediklerimden sonra lütfen sinirlenme üzgün olduğumu bil Mira seninle evlendiği için mutluydu. Hatta senden kız çocuğu olacağı içinde... otelde beni aradı valizleri hazırlayıp İstanbul’a gelecekti. Papatyaları senin gönderdiğini söyledi sonra odanın kapısı çaldı normal konuşuyorlardı dayak sesleri duydum yardım istedi kimse sesini duymadı vazonun kırılma sesini duydum Egemen Mira’nın kanına elini sürdün. Hakim bey mahkumun en ağır cezayı almasını istiyorum onun anneliğini çaldı, benim kardeşimi ve egoist kişiliğe sahip olsa bile baba olmaya hazır birini çaldı. Son sözüm bunlardır gereğinin yapılmasını arz ederim. 

Uzun bir sessizlikten sonra Hakim bey ‘’karar sanığın ifadelerle ve delillerle uyuştuğu üzere kanıtların ortaya konulduğu dosyada eksiksiz uyuşmasıyla birlikte 10 yıl 12 ay ağır ceza kurumuna sevk edilmesine itinaden tutuklayabilirsiniz geçmiş olsun." Salondan mutlu ayrılmak yerine hepimizin yüzü düşüktü.

Papatyaların mevsimi geldi sevgilim senin yokluğunu dolduramayacak kadar güzeller. Sen toprağın altında bense dünya çöplüğünde inan sevgilim bitirdik biz kazandık. İkimize olan sevgimiz kazandı canını yakan hak ettiği cezayı bulacak. 

_Egemen salonda söyledikten sonra konuşmadın susacak mısın?

_Erina ne söylememi bekliyorsun sevdiğim kadının kanına elimi sürdüm yanında olamadım. Allah kahretmesin papatyanın her tarafı kan doluydu lanet olsun ki ben gönderdim. Engel olamadım anlamıyor musun? Lan benim çocuğum doğacaktı baba diye etrafta gezinecekti yok hayatımı aldı. Şimdi ödeştik hesaplar kapandı ayrıca her şey için teşekkür ederim. 

_Egemen lütfen dinle sana söyleyemezdim ne tepki vereceğini düşünemedim.

_Tamam Erina bitti açıklama yapmana gerek yok gidelim Beril ondan önce prensesimi görmem lazım.

_Gidelim Egemen bey.

Mahkeme salonundan çıkıp arabaya bindim Mira güzel kızım üstünü örtemeye geliyorum papatyalarla sana dokunmasam onlar sarsın ısıtsın benim yerime kalbimde senin yerine… nihayet geldim Beril sen arabada kal

_Siz nasıl istersiniz.

Ben geldim sevgilim her şey bitti içimdeki acı duruldu sana olan sevgim ne zaman bitecek? Bilmiyorum papatyalar getirdim al kokusunu içine çekmeni doya doya izlemeyeli çok oldu. Başımı göğsüne yaslasaydım saçımı okşasaydın buna çok ihtiyacım var. Mira sarılmana yanımda olmana yokluğunla avunmak istemiyorum. Kızımız acaba senin gibi güzel olur muydu güldüğünde canımı yaktığın gibi yakar mıydı? Güzel kızım kabuslar bitti rüyalarıma gel tamam mı? Seni sevmeyi bırakmayacağım sadece kendi hayatıma bakma vakti geldi. Papatyalarla kapatıyorum üstünü üşüme havalar soğudu hasta olmaktan nefret edersin biliyorum. Mezar taşını öpmek canımı yakıyor olsun yeniden geleceğim sevgilim birlikte olmasak da yüreğimdesin. Arabama doğru ilerledim Beril her şey için teşekkür ederim artık kendi işimize dönebiliriz yarından itibaren yeni dosya alabilirsin. Karakola geldik arabadan indiğimizde Egemen "Yeni davan yeni terfin hayırlı olsun" dedi ve gitti. İşte şimdi mucizelere inanmaya başladım hayırlı olsun bakalım.

 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı