KANLI PAPATYA 9.BÖLÜM

KANLI PAPATYA9.BÖLÜM

Şubat 23, 2023 - 02:31
Şubat 27, 2023 - 01:51
 0
KANLI PAPATYA 9.BÖLÜM

9.BÖLÜM


Işıklar söndüğünde her şey kaybolur hayalin gibi…

Bir gün ışığı odama doğuyor, hastane koridorları ısssız ve neşesiz etraf sönmüş yaramın acıdığının farkında bile değilim. Doktorların gelip beni kontrol etmesinden sıkıldım kurtulmak istiyorum bu zindan gibi yerden kutulamıyorum.  Katilin dışarıda gezdiğini düşündükçe deliriyordum, aşık olduktan sonra anlamıştım. gözlerimin  sırılsıklam kör olduğunu   Yataktan kalktım biraz dışarıyı seyredersem belki kendime gelirdim Mira’ya evlenme teklifi ettiğim günü hatırladım yüzümde hafif bir tebessüm bürünse de günleri satın alabilme şansım olsaydı  anıda yaşamak isterdim.

5 YIL ÖNCE…


Mucizelerin insanlara neler yaptırdığını gördüğüm günden beri ben de onun esiriydim ,yanımda  paha biçilmez hazine taşıyordum,kılına zarar geldiğinde ağlayıp azıcıkda şımarık kız olsa da mucize mucizedir sorgulanmaz. Ah gülüşü buzları eritirdi. Bir çocukla hayatımı birleştirmek nasıl olur diye düşünmeden prenseslere layık sürpriz hazırlıklarına koyulmuştum, prensi prensesin nelerden hoşlanır hoşlanmaz iyi biliyordu. Yeşil çam aşıkları gibi bir gece kapının önüne dayandım, camına taş attım ne yeşil çamı biz bildiğin Romeo ve juliete benzedik o zaman anlamalıydım sonumuzun onlara benzediğini. İkiside birbirlerini çok sevdiği için ölmedi mi zaten bu Dünyanın seven çiftlere karşı kini falan mı var ne acı. 
Pencereyi açtığında   
_Egemen sen neden bu kadar tatlı olmak zorundasın? 
_Bu tatlılık sana özel. Hem sen neden sessiz konuşuyorsun haykırsana prensine olan aşkını.
_ Hişt bağırma biri duymasın sana olan aşkımı sen ne güzel adamsın. Her gün yeniden bağlanmam normal mi acaba bunu cevapla bakalım
_Ya kızım biz de böyle alışman lazım.
_Hemen şımardı seni hangi rüzgar attı gecenin bu saatinde anlat.
_Ha o mevzu yarın akşam sana süprizim on iki olmadan şatona tekrardan döneceksin Egemen sözü gelmem diyorsan da ailene suç işledi deyip nezarete atarım.
_Süpriz mi ne süprizi.
_Kusura bakma küçük hanım romeo kaçar daha onun evde bekleyen kedisi var ben kaçtım.
Arkadamdan ”delisin sen ya” dedi.


Kuşlar yine cıvıldıyor. Bu sabah her şey yerli yerinde beklenen gün gelmişti şimdiyse saatleri saymak kaldı. Kalp atışlarım yüzünden umarım bugünü baltalamam  sakin ol şampiyon dur daha bunlar senin iyi günlerin desem de nafile hıphızlı olsun bitsin her şey hayat berbatken  dayanmak istemiyorum. Sonunda beklediğim an geldi hazırlanıp evden çıktım, arabama binip yola koyuldum kalp atışlarım daha da hızlanıyordu aşık olmak böyle bir şey miymiş yanına gideceğimi bilsem bile özledim. Kapının önüne geldim, arabadan indim kapıya doğru bir melek geliyordu öylece bakakaldım ve ben o meleğe tekrardan aşık oldum. Beyazlar içinde kuğu gibi yürüyordu ve şöyle söyledi
_Egemen iyi misin?
_Efendim iyiyim iyiyim. Hadi binin Prensesimiz gidelim.
_Gidelim bakalım.


 Sahil kenarına organizyasyon yaptıpımız yere geldik, yemek yedik  tam diz çöktüm gözlerinin içine bakıp küçük çocuğu gördüm derken yağmur yağmaya başladı işte o zaman yarım kalan aşk hikayesi başladı hem de tarif edilemez yürek ağrısıyla. En başta yazılan senaryoların sonradan gören kişileriz içimde öfke, kin, nefret hepsi var kusmak istedikçe doluyor ne istiyor hayat benden elimdeki her şey zaten onda daha ne alabilir ki şu hastaneyi başlarına yıkmak istiyorum her dakikam anılarımla doluşuyor. yağmurun yağması umurumda bile değildi diz çöktüm yüzük kutusunu açtım ve dedim ki.
Sevginin masumluğuyla hep mutlu ,oldum her şeyi seninle yaşadım,bu sonsuz olsun beni hep destekle şımarıklıkların hep olsun seni ömrümün sonuna kadar seveceğim. Yağmurun altında söz verip bir ömür boyu yaşamaya var mısın sevgilim. Evet diye haykırdığında tüm dünyalar benim olmuştu. Allah kahretmesin şimdi ben değil  toprak sarıyor üstünü ısıtamıyorum bunları düşündükçe kafayı sıyırıyordum. Oda da ne bulduysam hepsini devirdim kapıdan Erina girdi
_Napıyorsun sen delirdin mi?
_Evet delirdim görmüyor musun ne haldeyim içimin paramparça olduğu yetmezmiş gibi göğsümde kocaman yara var nasıl sağ çıktım anlamıyorum. Delirdim ben bak halime ibret al.
_Egemen sakinleş artık böyle olman bir şeyi düzeltmiyor.
_Napsaydım Erina senin gibi milletin arkasından iş mi çevirseydim.
_Çok kırıcı olmaya başladı sözlerine dikkat et.
_Etmiyorum Erina bundan sonra herkes haddini bilsin buradan çıktığımda Uğur’la sizin naptığınızın peşine düşmek bunu da bil sonradan bebekler gibi ağlama.
_Senden korkmuyorum ama bil ki böyle olmasını ben de istemezdim her şeyin gerekli bir açıklaması var öğrendiğinde lütfen en çok kabahati kendinde bulma. Ben gidiyorum merkezden bekliyorlar bir an önce düzelmen lazım böyle çocukça hareketler yakışmıyor sana dedi ve gitti ben yine kendimle başbaşa kaldım.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı