YÜREK ÇARPINTISI

Bazen korksanız da bir adım atmanız gereklidir. Sevmek de aynı o misal cesaret gerektiren yegane şeydir bu yaşamda...

Nisan 15, 2023 - 21:37
Nisan 23, 2023 - 18:26
 1
YÜREK ÇARPINTISI

"Sevmek bazen acı verdiği kadar senin yüzünde gülümseme de yaratan şeydi..."

Kalbim sanki bana ait değilmişçesine atıyordu. Göğüs kafesime sığmıyordu sanki bu yürek. Bunu en derinden hissedebiliyordum. Bu duygu öyle bir şeydi ki, hem acı hem de mutluluk yaratabiliyordu kişide. 

İnsan yıllardır korkarak kaçtığı şeyin onu yakaladığını görünce aslında o kadar da korkacak bir şey olmadığını fark edebiliyordu bazen. Çünkü bu his, insana yaşadığını da hissettiren şeydi aslında. 

Sevmek zordu çoğu insana göre çünkü sevmek acıtıyordu. Kanatıyordu yaraları ve insana en derin hisleri bırakabiliyordu lakin yine de sevmenin o güzel hissine kapılmak istiyordu insan bazen.

Kısacası, sevin ya. Bazen ne kadar can yaksa da sevmek, hayatınız da bir kere sevin. Sonunda ne olacağını hesaba katmadan ve korkmadan hissedin bu duyguyu. Çünkü yaşam o kadar kıymetli ki, bazen çoğu şeye geç kalabiliyoruz. Bu yüzden cesur olun ve sevin. Çünkü kalbinizde o duyguyu hissetmek bile birçok şeye bedel...

"Yolun sonundaki ayrılığı düşünmeden an'a odaklanın ve yüreğinizin sesini dinleyin..."

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Fatma Kılınç Muğla'nın Datça ilçesinde yaşıyorum ve 23 yaşındayım. Küçüklüğümden beri yazarak sessizliğime adeta bir çığlık yarattım. Yazmayı seven fakat okumayı daha da çok seven birisiyim. Çeşitli dergiler ve proje kitaplarında yer aldım. Bunun haricinde yazharcom sitesinde köşe yazarlığı yapmaktayım. Son olarak da 2022 yılının Aralık ayında Flora yayınları aracılığıyla 'Küllerinden Doğan Anka' isimli kitabım çıktı. Kısacası beni yazdıklarımla daha iyi tanıyacaksınız:)))