Neden EdebiyatBlog ?

Bir sanatçı olarak (yazar/çizer/okur vb.) içeriklerinizi sergilemek yahut sınırsız tarzda içeriğe anında ve ücretsiz ulaşmak mı istiyorsunuz? O zaman EdebiyatBlog'da sizleri bekliyoruz.
EdebiyatBlog hem mobil hem webten benzersiz bir yazar/çizer/okur deneyimi sunmakla beraber içeriklerinizin görüntülenme sayılarıyla doğru orantıda kazanç elde edebileceğiniz ayrıca diğer kullanıcılarla iletişime geçebileceğiniz platformlar da sağlıyor.

Kazanç Elde Etme

Düzenli yazar olarak eklediğiniz
içeriklerden gelir elde edin.



Gönderi Biçimi Seçenekleri

Benzersiz gönderi biçimi seçenekleri ile
içeriklerinizi paylaşın.



Tam Donanımlı Yazar Paneli

İçeriklerini, profilinizi, kazancınızı
yönetin.

EdebiyatBlog Nasıl Kullanılır ?

  • EdebiyatBlog'u indirin.
  • Kolayca Kayıt Olun.
  • İçeriklerinizi yayımlayın.
  • EdebiyatBlog dünyasında sınır tanımayın!

Kategoriler

Binlerce içerik ile günün 24 saati okumak istediğin ne varsa EdebiyatBlog'da.

Sıkça Sorulan Sorular

EdebiyatBlog hakkında en çok merak ettiğiniz soruları sizin için cevapladık

Duygu ve düşüncelerinizi yazıya aktardığınız deneme, makale, şiir, kurgu gibi içerikleri, hayatınıza yön veren insanların biyografilerini, okuduğunuz kitap, izlediğiniz film/dizinin eleştirisini yaptığınız metinleri, çizimlerinizi; ister site ister uygulama üzerinden paylaşarak sadece kelimelerle kalmayıp çeşitli resimler, müzikler ve videolar da ekleyebileceğiniz edebiyat ile sanatı ortak bir paydada buluşturan e-ortam edebiyat platformu olan 'EdebiyatBlog' tüm kullanıcılarına hem mobil hem web'ten keyifli bir yazar/okur deneyimi sunuyor.

Diğer site ve uygulamalara nazaran; EdebiyatBlog yazar/çizer alımlarında herhangi bir kritere bağlı kalmadan duygu ve düşüncelerini yansıtmak, “yazmak/çizmek" isteyen bireyleri fark gözetmeksizin “yazar/çizer" statüsünde değerlendirir. Bu nedenle içerik üreticisi olmak için kaydınızı oluşturmanız yeterli olacaktır.

İçeriklerinizi ve işisel bilgilerinizi güvende tutmak için en sıkı prosedürleri uyguluyor ve güvenlik önlemlerini alıyoruz. Onayınızla birlikte, kişisel bilgilerinizi KVKK kapsamında korur ve saklarız.

EdebiyatBlog'a sosyal medya hesaplarımızdan ve iletisim@edebiyatblog.com mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.