RÜZGAR

RÜZGAR

Temmuz 4, 2022 - 23:36
Temmuz 5, 2022 - 07:27
 0
RÜZGAR

RÜZGÂR 

Rüzgârın nerede estiği, nereden eseceği, ne zaman eseceği bilinmez. Rüzgâr esse bile fark ettirmez ya da insanlar bunu fark edemez. Ama bir gün gelir insan o rüzgârın çoktan esmiş, kendisini farklı diyarlara sürüklemiş olduğunu anlar. Rüzgârın estiğini en iyi duygular bilir. Ne zaman ki duyguların çok çabuk değişmeye başladı o zaman anlarsın. Düşünürken yüzünde anlamsız bir sırıtma oluyorsa o sana rüzgârın esmiş olduğunu gösterir. Ama çoğu insan bu rüzgarı yakalayıp uzaklara gitmek yerine o rüzgâra karşı gelmeye çalışmıştır. Yine de ne yaparlarsa yapsınlar o rüzgâr hep kazanır. Karşı koymalarınız bile bir zaman sonra o rüzgâra dönüşür.

İnsan o rüzgâra tutunur, yaşayabilmek için o rüzgarı seçer. Ve bazıları o rüzgârı hiç bulamaz. Ne kadar o rüzgâr ona doğru esse de o bunu hiçbir zaman fark etmez. Ve bu sadece ona acı çektirir.

Bu rüzgâr öyle bir şeydir ki onun hakkında ne okursan oku okudukların çoğu zaman yaşadıklarından farklı olur. Yaşadıkların ise bu rüzgârın tam aksidir. Ve bu rüzgâr AŞK'tır.

Kimilerinin sahip olup sonradan kaybettikleri kimilerinin de hiç sahip olamadığı tek şeydir. 

"2017"

SİNEM DAĞ 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Sinem DAĞ https://blueblackpoetry.blogspot.com/ Instagramda @blue.black_poetry Spotify de Blue.black_poetry