Günyüzü Edebiyatı

Şiirim Günyüzü Edebiyat kitabında yayınlandı. :)

Haziran 13, 2022 - 19:41
 0
Günyüzü Edebiyatı
Günyüzü Edebiyatı

Yıllardır şiir yazıyorum ve hayalim bir kitapta yer alabilmekti. O zamanlar bu hayal çok uzak gelirdi. Bulutlar, yıldızlar kadar uzak. Yıllar sonra bu hayalim kısmen gerçek oldu. "Kısmen" diyorum çünkü hayalimde kitapta sadece benim adımın yazmasıydı. Bu bana hâlâ çok uzak geliyor. Ama dört ayrı kitapta şiirlerim yayınlandı. Bu kitaplar hayatımda farklı kapılar açtı. Tek olmanın yanı sıra çok olmanında güzel ve anlamlı olduğunu öğretti. 

Bugün evimize gelen Günyüzü Edebiyatı kitabı da bu kapılardan biri. Beklemeyi, sabretmeyi hatırlattı. Başka şehirlerde yaşayan edebiyat dostları ile bir araya gelmeyi ve bir yolda ilerlemeyi tekrar gösterdi. Hem şiir, hem de yazıların bir arada olduğu güzel bir kitap karşılayacak sizleri ve farklı hayatların kapıları açılacak. 

Günyüzü Edebiyatı kitabı ile buluşan dostların yorumlarını heyecan ile bekliyorum :) 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Selin Sabcıoğlu Merhaba, Adım Selin Sabcıoğlu. 22 Şubat 1990 tarihinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde doğdum. Lise mezunuyum. Şiir yazarak başladım ve zamanla makale ve deneme yazılar yazdım. Hatıra Olarak Kaldı e-kitabının yazarıyım. Kültür Çıkmazı e-dergisinde bir sene gönüllü yazarlık yaptım ve sanatçılar ile söyleşiler yaptım. İnternete adını yazarsanız bütün sayılara ulaşabilirsiniz. 54 şairin yer aldığı ve benim de şiirlerimin yer aldığı Karaborsa Şiirler kitabında ve 42 yazarın yer aldığı Empati öykü kitabında yazım yer aldı. Satışlarını yazarlar yaptı ve geliri köy okullarına bağışlandı. Heyecan ile beklediğim iki derleme kitap daha var. Yazmaya devam. Şimdilik bu kadar.