Dünüm, Bugünüm ve Yarınlarım

Günleri bağlamak ne mümkün, her gün sessizce geçip gidiyorken...

Aralık 31, 2021 - 23:02
 0
Dünüm, Bugünüm ve Yarınlarım

Günleri bağlamak ne mümkün, her gün sessizce geçip gidiyorken...

Her günü, her haftayı, her ayı, her yılı yavaşça geride bırakıyoruz. Zaman hızla ilerliyor, peki biz bir yol kat edebiliyor muyuz? Belki hayatımızdaki en önemli, geri gelemeyecek şey zamanken; dolu dolu yaşayabiliyor, doğru kullanabiliyor muyuz? 

Günün birinde yapamadığımız şeyler yüzünden pişman olmak yerine, neden yaptığımız şeylerden pişman olmayı seçmiyoruz? En azından yaşayıp sonucu görmek varken, bilinmezlikte kaybolmaya gerek var mı? 

Düşünüyorum da... Bu yıl yaptığım, yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim; aklım hala yapamadıklarımda diyebilirdim ama şu anda aklıma yapmak isteyipte yapmadığım bir şey gelmiyor :) 

2021 yılım mükemmel geçti diyemem ama güzeldi... Benim için dolu dolu geçen bir yıldı. Herkesin hayatına yön veren yıl, tarih farklıdır ama günün birinde illa hayatımızı değiştiren bir tarih ufak olsa da oluyor. Düşününce, aklımıza unutamadığımız bir yıl gelir değil mi? 2021 yılı benim için unutamayacağım, hep aklımda kalacak; her hatırladığım da yüzümde gülümseme açtıracak. 

Geride bırakacağım yıl için çok emek vermedim ama bu yeni yıl için savaşmaya kararlıyım. Hayatıma 'kendim' yön vereceğim ve her günü; o günde bırakıp her güneş doğduğunda yeni bir sayfa açacağım bir yıl için, elimden geleni yapmayı umuyorum.

Yeni yıl; yeni bir sayfa ve bu sayfa umutlarla dolsun...

UNUTMAYIN! Geçmişi geride bırakmazsanız, geleceğe yön veremezsiniz. 

♡31'12♡

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Kağıttan Ruhlar Hissettiğim apaçık duygularla yazıyorum.. ve bir gün hissizleşmekten çok korkuyorum.