YAŞAMINI FARKINDALIKLA YAŞA

Kendine acımaktan vazgeçersen gerçekten sağlıklı olabilirsin'

Temmuz 28, 2021 - 17:23
Ocak 23, 2022 - 19:59
 0
YAŞAMINI FARKINDALIKLA YAŞA

Kendine acımaktan vazgeçersen gerçekten sağlıklı olabilirsin mutluluk dışarıda değildir mutluluğu kendi içinde bulabilirsin. Huzur parada pulda değildir başkalarının ilişkilerinde onlarla bunlarla şunlar da değildir senin tamamen içinde zihninde bilinç altındadır. Ve sen bakış açılarını değiştirmezsen hep negatiften bakarsan yerle yeksan olursun. Etrafında ne tarz insan varsa bil ki onlar senin yaşamaya güvenmeyen korkak yanlarını, senin negatiflerini tekrarlayarak sana hatırlatmak için vardır. Benzer enerjiler her zaman birbirlerini çekerler çünkü. Başkalarına tutunmadan kendine tutunmayı öğrenebilirsen eğer, kendine sarılmayı öğrenebilirsen eğer, seni sevenlerin sayısı sana değer verenlerin sayısı atmaya devam edecek.Ve sen kendine ne kadar çok değer verirsen bu kadar sana değer veren insanlar olacak etrafında. kendini kabule geçmelisin. Eksiklerinle hatalarınla iyi kötü tüm özellikleriyle kendini kabul edebilir sen eğer o zaman sen sen olursun. Önce sen kendi varlığını kabul etmelisin. Başkalarının hayatına imrenmeye devam ettiğin sürece kendine olan güvenini yitirirsin. Korktuğun negatif kurgu oluşturduğun ve başına gelmesine inandığın kötü düşünceler mutlaka bir gün karşına çıkmıştır daha önce. İşte bütün bunlardan ders almalısın. Asıl olan kendi gerçekliğine farketmen indir. Kendi gerçekliğini farketmen sende farkındalık oluşturacaktır.
Her zaman ideallerin olsun, hobilerin olsun, amacın olsun. Eğer böyle olursa hayattan her zaman keyif alabilirsin. Düzenli ve tertipli olmak kafanın da düzenli ve tertipli olmasına sağlar beynin rahat olur. Kendini fark et zekanın fark et. Oku yaz sana fayda sağlayacak ne varsa onun peşine düş.
Aynaya bak ve kendi değerini fark etmez fakat egonu yükseltme nefsini yüceltme...
Allah'ı an Allah'a Güven Allah'a teslim ol ve sevginin kendisi ol gözbebeklerinden yansıt içinde barındırdığını fark ettir. Senden yansıyan başkalarına da ışık olsun.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow