Mucize İstiyorum

Ağustos 12, 2021 - 13:44
Eylül 15, 2021 - 23:50
 0
Mucize İstiyorum

Hayatında mucizeler yaşamak ister misin? Kim istemez ki dediğini duyar gibiyim, evet kim istemez ki, sen, ben hepimiz isteriz haklısın. Peki şimdiye kadar sahip olmadığı, şahit olmadığı bir şeyi isteye bilir mi insan?Görmediği, tatmadığı bir şeyi nasıl bilir insan zihni? O zaman şunu diyebilir miyiz; biz ne istiyorsak onu hayatımızın bir yerinde yaşamışız, onun tadını almışız, nasıl bir şey istediğimizi biliyoruz. Peki şimdi bir soru daha, daha önce sahip oldun ama şimdi yanında olmayan bu isteğe nasıl tekrar sahip olabilirsin? Evet, cevaplar geldi mi aklına yoksa biraz karıştı mı zihnin? Peki sana yardımcı olamamı ister misin, sen kimin yanında kalmayı daha cok istersin? Onun yanından hiç ayrılmak istemezsin, gelmiştir birkaç kişi aklına peki neden, hiç sordun mu bunu kendine, neyi iyi geliyor o insanın sana? Seni anlaması, koşulsuz sevmesi, sana değer vermesi, seni değerli hissettirmesi.  Daha bir çok madde sıralaya bilirsin değil mi?


Şimdi buraya kadar ki olan kısımları  birleştirelim, istediğimiz neydi hayattan mucize değil mi , insan daha önce sahip olmadığı bir şeyi isteyemiyeceğini de biliyoruz, o zaman daha önce bizimle olan bir şey bizim yanımızdan ayrılmaması için önce onu fark etmeliyiz, ona teşekkür etmeli, hayatıma kattığı faydayı anlamalı, ona değer vermeliyiz, eğer biz daha önceki yaşadığımız mucizeleri görmez farketmez değer vermez, teşekkür etmezsek bizim yanımızda olmasını da bekleyemeyiz, değil mi?


Birşeyler  farkettik mi? Bunu hayatında sahip olmak istediğin ne varsa onun için de düşünmeni istiyorum, sağlık, varlık, aşk, ne ise senin istediğin, önce sahip olduğun için teşekkür et, sonra hayatına gelmesini bekle ve ona değerli olduğunu senin için her zaman en önemli şey olduğunu hissettirmeli ki bir daha onu aramak zorunda kalmayasın, 


Sağlıcakla kal güzel dost ...


Tuba KAYA

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow