ŞEKERLİ SAKIZ

Ocak 3, 2022 - 23:40
Ocak 3, 2022 - 23:40
 0
ŞEKERLİ SAKIZ

Birçoğumuzun küçükken bir türlü bırakamadığı, çoğu zaman çiğnemeden yuttuğu o meşhur şekerli sakızların tadı yok mu? Şimdiler de çiğnense, yine o zaman ki tadı arar oluyor insan. Değişen; paketin içinde bekleyen, tadını renginin ardında gizleyen şekerli sakızlar mı bilinmez. Ama sanırım sakızdan ziyade en büyük değişimi bizler yaşadık. Büyüdükçe, küçükken çiğnediğimiz o minik sakızların tadı; yerini, telaşa, korkuya, heyecana, üzüntüye, zaman zaman mutluluğa, kaygıya bıraktı. İnsan olmanın en büyük getirisi olan duyguları, büyüdükçe eksik yaşayıp yanlış tanımlar olduk. Bu yüzden sürekli mutluluğu,huzuru,eğlenceyi, dostluğu, çocukluğun masum anılarına gömdük. Eskileri her geçen gün daha çok arar olduk anın telaşları içinde. Ama dünü anarak buüne bir şey katamayız. Bugünü dünden daha güzel kılabiliriz. hem de şekerli sakızla:)

O nasıl olacak dediğinizi duyar gibiyim. Çok basit bir yöntemle mümkün. Gün içinde canınızı sıkan her türlü eylemi, kişiyi, haksızlıkları, kötülükleri, size iyi gelmeyen, enerjinizi düşüren tüm negatif yükleri sakız çiğnerken düşünün. Sonra balon yaparken daha yoğun hissedin. Şişirin, şişirin, şişirin. Ve sonra BOMmmmm.

Negatif enerjinizle günü bitirmek zorunda olan halinizden eser yok şu an. Şimdi daha rahat, daha mutlu bir sen ve daha şekerli bir sakız. Gerçekten hissederek yaptığınızda çok daha güzel hislerin sizi bulacağına eminim. denendi ve onaylandı:) İşte bu kadar basit. Şekerin tadına da hayatın mayasına katmak bu denli mümkün.

Dosyalar

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Büşra özdaş Restoratör / konservatör Blog yazarı