Sırrına vâkıf mısın?

Evet, biliyorum elbette ki insanız.   

Eylül 8, 2021 - 20:34
Eylül 8, 2021 - 20:44
 0
Sırrına vâkıf mısın?

Sadece biraz daha bekle.

Sırra vâkıf olmanın temeli dinlemekten geçiyor. Sessiz kalmak, bazen doğanın bize bahşettiği o fısıltıları duymak ne anlama geliyor biliyor musun?

İnsan olmak.                                                                  Evet, biliyorum elbette ki insanız.                                Ama tam anlamıyla insan olmanın erdemini kavramaktan bahsediyorum. 

Olaylar üzerinde çok fazla düşünmeyi bıraktığım o sıralarda, bir şey oldu..                                                  Gördüm, işittim, gülümsedim.

Akşamın o mükemmel kokusunu içime çekerken, hayattaki rolümü ne olduğunu sorguluyordum. Üzerimize oturtulmuş kalıplar, kurallar, kendi irademiz haricinde üzerimize yapışmış her bir şeyi kenara bırak. Yalnızca bir ruh ve o ruhu ölüme kavuşana kadar taşımakla mükellef bir beden kalıyor değil mi?

Benim sırrım şuydu; "Dinlemeye devam et. Karmaşık görünen hayatın ardında inşa edilmiş mükemmel bir nizam var. Susmak binlerce kelimeden daha değerli, bunu gör. İnsanların bitmek bilmeyen davaları ve kavgaları gözünü korkutmasın. Sen, Sana sunulanı gör ve dinlemeye devam et."

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

fegelsblog Bursa / Radyo Televizyon Ve Sinema