Kanlı Papatya 4.Bölüm

Kanlı Papatya 4.Bölüm

Şubat 23, 2022 - 22:10
 0
Kanlı Papatya 4.Bölüm

4.BÖLÜM

Yokluğunu varlığına katmak mı işte ben on da varım…

Gecelerin ısssızlığı  beni ürkütüyordu. Şehir de sanki kimse yokmuş gibi sessizdi. Adımlarım yolları ezberleyip bedenimi yönlendiriyordu. Beynimi kemiren düşüncelerle sokaklar dolu geliyordu. Erina ne söylemeye çalıştı dediği doğru muydu? bu sorulara cevap bulamıyordum. Kafayı sıyırmama ramak kalmıştı. Artık dayanacak gücüm kalmadı hem özlüyorum hem de alışamıyorum olmuyor işte yapamıyorum. Bütün dünya duysun  onu benden alsan da kalbimden sökemezsin bakışlarını, gülüşlerini, dokunuşlarını unutturamazsın aklıma dahi gelmezdi onun dediğim dedik tavırları ama insanoğlunun aklına geliyormuş,burnunun dikine gitmesini özleyeceğim. Kime ne anlatacağımı bilmiyorum yoruyor bir yerden sonra… ayakta duracak takatim bile kalmamış herhalde içmeden sarhoş oldum dedikleri bu olsa gerek  eve gitmem lazımdı. Anılarımızı gözümde canlanıdırıyorum da biz bunu haketmdik  başımın ağrısı beni öldürüyordu. 


Eve geldim. Kapıyı açtım. İçeriye girdiğim an Gölge’yle Safir kapının önüne geldi, üzgünüm kızım ve oğlum annenizin gülüşleri eksik diyemedim. En çok da bu kahrediyor. Odama çıkıp uyumam lazım tabi uyuyabilirsem. Yine girecek rüyalarıma biliyorum gözlerimi usulca kapattım. Yeşillik  bir ormanda yürüyorum adımla biri sesleniyordu sanki etrafıma bakındığımda kimse yoktu bir kere daha seslendiğinde önümde belirdi. Beyaz elbiseli biriydi. Yakından baktığımda Mira’ymış, sarılmak için ona doğru koştum tam sarıldım derken bedeni kayboldu. Arkama dönüp tekrardan baktığımda ordaydı. 
_Egemen ben çok korkuyorum etrafım sürekli karanlık bana yardım et.
_Mira korkma bak ben buradayım sana bir şey olmasına asla izin vermeyeceğim.
_Yapamıyorum elimde değil seni hep izliyorum bazı zamanlar dokunmak istiyorum sana sarılıp her şeyin geçeceğine inanmak istiyorum ama olmuyor. Sen başka yerdesin ben başka yerde aramızda bir duvar var aşmak istesek de aşamıyoruz. En son ne zaman senin saçlarını okşadım kokunu içime çektim hatırlıyor musun? hep kendimizi kandırıyoruz  sen benim öldüğümü kabullenemiyorsun ben de senden ayrılışımı.
_Hepsi benim hatam bunların olmasına ben sebep oldum.
_Senin hiçbir suçun yok beni anlıyor musun?
_Ben sensiz yapamıyorum dünya dönmüyor sanki diğer yanım hep eksik dolmuyor dolduramıyorum tam doldu derken içimde bir yanılgı oluşuyor.
_Hiç konuşmayalım kalplerimiz konuşsun belki seni son görüşüm olabilir belkide değil  lütfen konuşma son defa sana sarılıp saçlarını okşamak bana verebileceğin en güzel hediye olur. Sustum öylece  başka bir şey yapmaya gücüm yetmedi sonra
_Egemen gitmem gerek seni çok sevdiğimi asla unutma hep yanındayım sadece sen göremiyorsun sevgilim.
_Mira gitme.
_Gitmem gerek üzgünüm.
Mira diye bağırarak uyandım bu nasıl bir rüya gerçek gibiydi. Bakışları, dokunuşları hatta sarıldığı o an inanmakta zorluk çekmiştim. Yanılmışım. Yataktan kalktım. Elimi yıkadım. Hazırlanıp karakola gitmek için yola çıktım. Evde daha fazla kalsaydım bir şeyler rayından çıkacaktı.Karakola vardım. Arabadan indim. İçeri girdim.
_Uğur.
_Efendim abi.
_Hemen sokaktaki mobese kamera kayıtlarını istiyorum.
_Tamam abi de daha önce gönderilmişti.
_O zaman nerede Uğur  görebiliyorsan söyle.
_Tamam abi anlaşıldı sen yine ters tarafından kalmışsın.
_Bana laf yetiştirene kadar bulmuştun Uğur ha gayret.He bu arada kim bunlar hapishanenin önü dolmuş mahkumla niye ilgilenmiyorsunuz oğlum şunun tipine bak bir de kaş göz işareti yapıyor tıkın şunu hücreye.
_Onların davası kapanmadı savcılıktan onay bekleniyor. İlgilenen kişi de Erina diye biri sanırım.
_Erina mı o ne alaka.
_Bilmiyorum abi bize öyle söylendi.
_Tamam git sen bana kamera kayıtlarını getir teker teker inceliyorsun yanına birini al 1 saate kadar burada olacaksın oyalanmak yok.
_Tamam abi haberleşiriz.
_Hadi fırla.
Erina yine ne işler karıştıryor önce bebek olayı sonra burada görev alması çok tuhaf yakında çıkar kokusu da ne zaman merak konusu ben neden bunları düşünüyorum ki gidip neden sormuyorum. Her zaman ki gibi ketum ve dik başlıydı.yanına yaklaştım ve
_Erina ne işler karıştıryorsun ve neden hala buradasın?
_Egemen sen ne zaman benim hayatımla ilgilenmeye başladın?
_Lafı çevirme ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun.
_Hayır anlamıyorum Mira’nın katilini bul seni öyle anlayacağım.
_Bu seni ilgilendirmez.
_O zaman benimde burada çalışmam seni ilgindirmez dikkat et yanlış sularda yüzüyorsun bak acıyorum sana ikinci defa uyarıyorum hadi ben gidiyorum seni düşüncelerinle baş başa bırakıyorum.
_Erina yakında foyan ortaya çıktığında bu kadar eğlenebilecek misin acaba?
_Egemencim bunları düşünme ben hep eğlenirim ama seninle değil. Beni çok tuttun daha amirime dosyaları götüreceğim, savcılığa çıkacak mahkumlarım var görüşürüz.
_Görüşmeyelim ya bence.
_Sana özel kendimi kamufle edemem Egemen bak yardakçında geldi gidin bulun şu katili bu beni daha çok neşelendirir.
_Dava soruşturmalarını hızlandırıyorum o kişi her kimse yakaldığımda burnundan getireceklerimi unutmasın.
_ Erina kendinden emin bir tavırla.Mesaj bence yerine gitmiştir hadi bana müsaade.
Erina her neyden bahsediyor bilmiyorum ama  bu kızın bildiği bir şeyler var benden gizliyor  yakında bulucağım.  

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı