Kasım ayı kitap önerileri

Kasımda aşk başkadır ama kitap okumak daha başkadır. Size de kasım ayına yakışır aşk dolu bir sürü kitap tavsiyesiyle geldim.

Kasım 3, 2021 - 00:32
Kasım 3, 2021 - 00:32
 0
Kasım ayı kitap önerileri

  Evet, ekim bitti kasım geliyor derken, geldi gelmekte olan. :) Bugün sizler için bu ay içerisinde okuyabileceğiniz harika aşk romanları ile geldim. Eee ne demişler? Kasımda aşk başkadır... 

 Buyurun sizi şöyle alalım. 

Klasik severlere: Boris Vian-Günlerin Köpüğü


  -Hayat böyle, dedi Chick
  -Hayır, dedi Colin


 Fransız Çağdaş edebiyatının önde gelen yazarlarından biri olan Boris Vian, bu eserinde gerçeküstü bir dille yaptığı betimlemeleri ve karakteriyle hayranlık uyandırıyor. Klasik severlere bu aşk hikayesini mutlaka tavsiye ederim.

Yabancı severlere: Stephanie Perkins - Anna/Lola/Isla üçlemesi


 Kahvenizi alın ve kendinizi bu sıcacık aşk hikayelerinin kucağına bırakın. Yazarın eğlenceli anlatımı ve karakterlerin kendine has özlelikleriyle gülümseyerek okuyacağınız bu seriye mutlaka şans verin.

Gerilim dolu bir aşk sevenlere: Paula Hawkins-Trendeki Kız


 Gerilimi iliklerinize kadar hissedeceğiniz ama aynı zamanda saplantılı bir aşk hikayesine de şahit olacağınız bu kitapta kafanız epey karışabilir ancak kitaplığınızın en sevilenler katında yerini alacağına eminim.

Wattpad kitabı severlere: Emre Gül-Güneşi söndürmem gerek


 Wattpad'in başarılı yazarları arasında olan Emre Gül'ün üç kitaptan oluşan serisi içeriğinde barındırdığı arkadaşlık ve aşk ilişkileriyle gönülleri fethetti. Eğer elinize aldığınız gibi bitimek isteyeceğiniz bir kitap arıyorsanız Güneşi söndürmem gerek'i değerlendirebilirsiniz.

Wattpad severler yetişkin önerisi: Zeynep Sahra-Dün, Bugün, Yarın ve Sonsuza Kadar

 Asansörde başlayan bir tanışma sonrasında gelişen olayları anlatan bu kitap, sizi tatlı bir aşk hikayesine sürükleyecek. Türü sevenlere tek kitaplık bir önerimdir.

Sepete eklemek için kitap seçemeyenlere: Cassie Mae - Aşk-ı Felek


 Genç yetişkinlere hitap eden Aşk-ı Felek kitabı sizi kurgunun içinde gibi hissettirecek ve fark etmeden sonuna gelmiş olacaksınız. Eğer uygun fiyatlı bir aşk hikayesi arıyorsanız kesinlikle okumalısınız.

BONUS: Aysu Girgin- Masal Gibi

 Harika bir aşk hikayesinin kapılarını aralamak isteyenlere bir de Masal Gibi'yi öneriyorum. Kendi kitabım diye fazla övmüyorum ama kasıma yakışır bir yetişkin aşk romanı olabilir. :) 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aysu GİRGİN Aysu Girgin, 8 Aralık 1995 yılında, İstanbul'da dünyaya geldi. Evli ve bir çocuk annesi olan yazar yaşamını, memleketi olan Tekirdağ'da sürdürüyor. Öğrenimini Namık Kemal üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamış ve roman alanında çeşitli eserler ortaya koymuştur. Basılı ilk eseri olan Masal Gibi, Mustafa Tenker yayın grubu tarafından yayımlanmıştır.