Kusursuz Olmak

Kusurlarımızı örtmeye çalışırken, aslında en çok kendimize haksızlık etmiş oluyoruz...

Mayıs 12, 2022 - 08:23
Mayıs 14, 2022 - 12:30
 0
Kusursuz Olmak

Kusurlarımızı örtmeye çalışırken, aslında en çok kendimize haksızlık etmiş oluyoruz. Sürekli bir yerleri kapatmaya, örtmeye veya saklamaya çalışırken, diğer taraftan en iyi yönlerimizi sergiliyoruz küstahça. İşte tam da bu noktada yapmak istediğimiz seyle, yapıyor olduğumuz şey arasında uçurumlar oluşmaya başlıyor.Herkeslesiyoruz! Herkes Oluyoruz! Herkes Gibi! Yanındaki ile aynı! İstemediğimiz kişi gibi oluyoruz bazen, bazen durakta bekleyen o kadın gibi oluyoruz! Bazen karşıdan karşıya geçen o adam gibi. Sagimiz solumuz Herkes gibi!

***

Oysa sevebilsek kendimizi oldugumuz gibi. Yaşımizla, hayatınızla, yaralarimizla, çocuk halimizle! Mutlu oluruz! Sevince insan kendini ,mutlu olur, aynaya baktigi kişi ile barışık olur . Kimse uzemez işte bu noktada bizi.Sevebilirsek kendimizi gerçekten, kimse uzemez bizi, aglatamaz, incitemez...Ayrıca incitirese ola ki, çabuk toparlanır insan, kendini seven insan...

***

Saçlarını, kollarını, bacaklarını, benlerini ve hatta kilolarını sev! Sev ki guzelles! İnsan kendini sevince mutlu olur! İnsan kendini severse kendi dünyasını yaratmış olur!!

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow