Ölü Adama Mektup 2

1462. Mektup "Ben seni yanımdayken bile özleyecek kadar çok sevdim..."

Haziran 24, 2021 - 20:22
Ocak 23, 2022 - 19:05
 1
Ölü Adama Mektup 2

Özleyecek birisi olmayan birine, bir gün gelip-yaşatıp-gidip özlemlerin en beterini nasıl yaşatabiliyorsun! 

Senden önce özlem, özlemek ne demek gerçekten bilmezdim. Bu can yakan kavramıda diğerleri gibi sen öğrettin bana. Şimdi ne demek senin için diye sorucak olursan; susuz kaldığım bir çölde, senin ateş olduğun yerde yanacağımı bilmeme rağmen sana gelmek derim. Sonunda sana varacak olsam hiç düşünmeden bir uçurumdan atlayabilir, derin bir okyanusa kulaç atabilirim. 

Keşke diyorum bazen; aslında bazen değil, o kadar çok ki keşkelerim. Sakın yanlış anlama tamam mı? Benim yaptığım hatalar, yanımda iken birazcık daha o hayat bulduğum gözlerine bakmadığım, daha sıkı sarılamadığım, öpemediğim, aşık olduğum kokunu daha çok içime çekemediğim için bu keşkeler. Ve bir de, en çok.. yalan olan söylediklerim var. Sana son kez de olsa 'seviyorum' demek varken, nasıl diyebildim o kelimeleri bilmiyorum. Belki de söylemeseydim bu kadar yıl benden uzak değilde, bir nefeslik yakınımda olurdun. Olur muydun gerçekten? Bunun cevabını bilememek daha çok kahrediyor beni..

Bir gün bana demiştin ya 'beni özlemek için zaman bulamayacaksın ve artık o kadar bıkacaksın ki kendinle kalmak isteyeceksin.' Ben kendimden bıktım, her yerde seni arar oldum be sevgilim, sen neredesin?

Ben seni yanımdayken bile özleyecek kadar çok sevdim, bu hasreti ben kaldıramıyorum..

21'06

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Kağıttan Ruhlar Hissettiğim apaçık duygularla yazıyorum.. ve bir gün hissizleşmekten çok korkuyorum.