Şehrin En İyi Ve Tek Gazetesinin Köşe Yazısı

Aralık 16, 2021 - 11:17
 0
Şehrin En İyi Ve Tek Gazetesinin Köşe Yazısı

İnsanlar , başarısızlıklarından ötürü tanrının yüz çevirdiği çöplerdi değişimden önce. Doğuştan tanrı tarafından belirlenen haklarını inkar eden bencil bir kesim daha fazlası için giriştikleri terörist eylemleri Uzun Şapkalı Adam sayesinde başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Adeta tanrının yeryüzündeki temsilcisi olan Liderimiz kalbinin en derinlerinden çıkardığı DEĞİŞİM sayesinde insanları tekrardan olmaları gereken yola sokmuştur. Artık insanlar ; onlara doğuştan verilen haklarının ve sorumluluklarının dışına çıkmayarak üstün bir irade örneği sergiliyor , ellerindekiler ile yetinerek sabır sahibi oluyor , Uzun Şapkalı Adam `a karşı gelmeyerek aslında tanrıya olan teslimiyetlerini yeryüzünde de sergiliyorlar. Kısacası mutluluğa giden bu yolda mükemmel iradeler ile donatılıyorlar.

Çocuklarımız , atalarının bencil davranışlarından tamamen uzak bir şekilde yetiştiriliyor ve topluma en uyumlu hale getirilerek çoğunluğun mutluluğu hedefleniyor. Ders kitapları Liderimizi ve onun bizim için yaptığı fedakarlıkları yazıyor. Örnek alınası karakteri çocuklarımıza aşılanıyor. Bu sayede çocuklarımız toplumun içinde kolaylıkla yer bulabiliyor ve düzeni bozacak eylemler sergilemiyor.

Kutlamalarda halkın mutluluğu Liderimizi de mutlu ediyor. Nitekim bu zaferleri , bu başarıları siz olmasaydınız asla sağlayamazdı. Siz Liderimize inancınızı , iradenizi , gücünüzü ve güveninizi verdiniz. Bu çabanız sayesinde eski düzenin size yüklediği sorumluluklardan kurtuldunuz ve şu anki mutlu hayatınıza kavuştunuz. Geçmişte özgür iradenizin size yıktığı sorumluluklar bir yana dursun başarısız şahsiyetlerin bile sorumluluğunu üslenen halk şimdi Liderimiz sayesinde iradesinin getirdiği sorumluluklardan bile muaftır.  

Farklı fikir ve inançların oluşturduğu kaotik toplum Uzun Şapkalı Adam sayesinde tek bir fikre ideale ve inanca sahip olarak içindeki kaotik ortamı yok etmiştir.  Kesin ve doğru bilginin varlığını bize öğreten liderimiz , kesin ve doğru bilginin karşısında olan kişileri ya yok etmiş ya da onları da doğrunun etrafında toplamıştır. Bu sayede mutlak bir toplum  ve düzen oluşturmuştur.

Günümüzde de mu icraatlar hala devam etmektedir.  Uzun Şapkalı Adamın emri ile hala kuytu köşelerde saklanan ve mutluluğunuzu yıkmak isteyen , bu amaç doğrultusunda da her eylemde bulunabilecek nankörler vardır. Bu nankörlerden her gün birilerinin yakalanıp infaz edilmesi ise   Uzun Şapkalı Adama olan güvenimizi arttıran ve bizi daha da mutlu eden bir olaydır.

Sizden istediğim şey ise geçmişte yaptığınız gibi şimdi de Liderimiz için iyilikte bulunmanızdır. Etrafınızda şüpheli hareketler sergileyen şahıslar olması durumunda hemen en yakındaki görevliye haber verip yakalanmasını sağlamanızdır.

Liderimiz ve tüm şehir bu iyiliğine karşı minnettar olacaktır . Bundan emin olabilirsiniz.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Garip "Kalbimde de duyulan budur zaten , huzura hasret biriyim ben. Bir garip şairim ben."