Sorry-Halsey

Çıkmaz sokakta aşk ve Halsey'den Sorry. Belki yazımı okumadan önce belki de sonra dinleyebilirsiniz. Hikayemizde kızımız aşığını reddederken bu güzel şarkıda Halsey aşığından özür diliyor reddettiği için.

Kasım 7, 2021 - 22:41
Kasım 7, 2021 - 22:44
 0

Yazılarımı yükledikten sonra genelde bir de şarkı araştırması yapıyorum. Okuyucum belki benzer hisleri farklı sanatçılardan yaşarlar diye. Ve benim, hissederek yazdıklarımı şarkılarda bulmak benzersiz bir his yaşatıyor. Birilerinin sizi anladığını ve birilerini anladığınızı hissediyorsunuz. Şu ana kadar yazdıklarım kurgu olsa da bunları yazarken de o durumun içine girip bunları yaşıyorum sonuçta.

Konumuzun özeline geri dönecek olursam, Çıkmaz Sokakta Aşk'ta kızımız birinin ona olan aşkını anlayıp aşığını reddediyor. Halsey'de aşığını reddeettiği için özür diliyor.

Son olarak merak ettiğim bir konu var: Emin olmadığınız için birini reddetmek midir en iyisi yoksa onu incitebileceğinizi bilerek bu işe girmek mi? 

Bu gibi duygu işlerinde, aşk hakkında düşünceleriniz nedir?

Öylesine de olsa fikirlerinizi paylaşırsanız hep birlikte konuşuruz. 

Umarım keyifle dinlersiniz.

Not: Eğer okumadıysanız yazıma da bir göz gezdirebilirsiniz.

Sevgilerle...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

ex aliis mundi Zihnimde beliren şeyleri yazmayı seviyorum. Hala geliştiriyorum kendimi. Süreci görmek güzeldir. Benimle yazma sürecime eşlik edin.