Tame Impala- new person same old mistakes

Tame Impala- new person same old mistakes

Haziran 20, 2022 - 11:00
Haziran 22, 2022 - 04:04
 0

Lise yıllarımın vazgeçilmezlerinden biri olan Tame Impala şarkısını sizlerle paylaşmak istedim. Bu şarkının yeri bende hep farklıydı, hala da öyle.

17 yaşlarınızı hatırlarsınız belki, hayatı yeni yeni çözmeye başlar, sorunun dünyada değil insanlarda olduğunu anlarsınız. Tarih mi kendini tekrarlar, yoksa bunun sebebi bir türlü hatalarından ders almayan insanoğlu mudur düşünmeye başlarsınız, ve aslında cevap da çok nettir... Bazı zamanlar göz göre göre yaptığımız hataların sonuçlarından sızlanır, nerede hata yaptım deriz ya hani işte tam da o zamanlarda dinlemelik bir şarkı bu... Artık insanları hayal kırıklığına uğratmanın aslında bizim suçumuz olmadığını, zaten kimseye bir şey de vaad etmediğimizi anladığımız zamanlarda... Yanlış olacağını, canımızın yanacağını bile bile bir aşkı yaşamak, dünyayı sadece siyah ve beyaz çerçevesinden görmeye çalışmak... Kendi hikayenin herkesinden farklı olduğunu düşünmek ve buna inanmak ama aslında hiç de böyle olmadığını görmek... Ve daha onlarca farkındalık anı için sevebileceğiniz bir şarkı olabilir. İyi dinlemeler :) 

NOT : Rihanna'nın da coverladığı şarkılardan biri, istediğiniz versiyonu dinleyin ama ben biraz sabit fikirliyim sanırım ilk hangisini dinlediysem hep o favorim olarak kalıyor...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nur Bersun Okumayı her zaman sevmiş bir öğrenciyim. Kitapların, şarkıların, resimlerin ve daha nice sanat eserinin hep göründüğünden daha fazla sırrı barındırdığına inandım ve olabildiğince bu sırların ortağı olmak için çalışıyorum. Bu sihirli dünyayı keşfetme yolculuğunda bana katılır mısınız ?