YARINA MEKTUP

Eğer bir gün buradan ayrılmayı seçersem;gör,sev ve yaşa...

Şubat 24, 2022 - 15:13
 0
YARINA MEKTUP

Sevgili S,

Burada artık ne sevgi kaldı ne de sevgili.Kendi açımdan bakıyorum,ben hala ilk günkü benim,sana bakarken gözleri destanlar söyleyen,yüzünün her zerresini dudaklarına kazımış ve bundan bir saniye bile sıkılmayacak bir ben...

Sevgim hala sürüyor,bundan hiç şüphen olmasın.Sadece bugün kırıldığım kişi,dün olduğun kişiyle aynı değil.Ve bu beni ne olursa olsun hep yaralayacak.

Çünkü,ben seni mırıldandığımız şarkıların dansında tuttum,bir fotoğrafla silebilecek kadar aptal hiçbir zaman olmadım.Simli kartonları binlerce yıldıza benzetip o soğukta kutupların ne derece soğuk olabileceğini hayal etmeyi sevdim.

Senin de bunların her birini ayrı ayrı sevdiğini biliyorum,sen benim aklımı okuyamazsın...

Benim anlattıklarım ne ölçüde seni belirliyor bilmiyorum ama belirlemesini de hiçbir zaman istemedim.Bana olduğun gibi gelmeni istedim.Keşke sen de öyle isteseydin,en azından dün,ilk gün,sadece bugün değil...

Şimdi bu yazdıklarım bir şey ifade edecek mi bilmiyorum ama,burada artık ne umut kaldı ne de ışık.Burası kapkaranlık...

Elinde meşaleyi tutarak beni beklediğini hatırlıyorum,ilkler her zaman kazınır,ancak kazanma kısmında aynı fikirde değilim.

Ben karanıktım o gün,sen bana meşale tuttun...Ama anladım ki yine kapkaranlığım;dün,yarın,sadece bugün değil...

Bu mektubu bitirmeden önce söylemek istediğim ama söyleyemediğim üç şey var:

1.Ben duygularımı ne kadar çok gösterebilen bir insan olsam da tam olarak gösteremedim.Bu yüzden hep yazmayı tercih ettim,yüzünün her zerresine öpücüklerimi yazdım.Umarım sevildiğini benim kadar hissetmişsindir.

2.Ben hayatımın hiçbir noktasında bu kadar hayat dolu,bu kadar mutlu olmamıştım.Sen bana umut dolu olmanın o kadar uzak olmadığını kanıtladın,bunun için çok teşekkür ederim.

3.Sen bunu okurken ben hala yanında olacağım,hala ilk günkü halimle.Buradan ayrılmak isteyebilirim,yarın,bir gün,sadece bugün değil...

Eğer bir gün buradan ayrılmayı seçersem;gör,sev ve yaşa...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

callmeel Dumanlı bir kutunun içinde,aydınlık günlere hasretimi dile getirmekteyim...