yazıyorum seni her yere.

sevsin yolunu tüm yıldızlar ~

Mayıs 30, 2021 - 07:28
Ocak 23, 2022 - 18:27
 0
yazıyorum seni her yere.

ellerimi koyacak bir yer bulamıyorum. sana dokunamıyorum. güzelliğin karşısında sadece yutkunabiliyorum. kelimeleri seçemiyorum, seçersem de hep dağınık cümleler kuruyorum. dayanamıyorum gözlerindeki hüzne, tüm evi dağıtasım geliyor ama aslında daha fazlasını yerle bir ediyorum kafamda. sana geliyorum hep. senden başka bir yol bilmiyorum ya da senin yolunu ezberlemeyi seviyorum. ben öğrenmeyi, okumayı seviyorum. avuç içlerinde hep yeni şiirler görüyorum. evdeki çiçeklerim seni soruyor, yıldızlarım seni kıskanıyor. gözlerimi senden ayıramıyorum, evimin yolunu unutuyorum ama benlerini ezbere biliyorum.

ben hep kendimi kaybediyorum, aramıyorum da. sen hep beni buluyorsun, göndermiyorsun. gidecek bir yerim yok, diyorum. bana omzunu gösteriyorsun. ben hep gecenin ikisinde kaldırımda senin omzunda umudu bekleyen bir kız olarak kalmayı diliyorum. yok olmaz öyle şey, diyorsun. gerçeklik en çok o zaman canımı sıkıyor. bir takım felseferle dolaştırıyorsun boşlukta sözcükleri, karıştıyorsun zihnimi. biliyoruz, yine sen haklısın.

sen hep güzelsin, ben hep sana ne olduğunu bilmediğim adını koyamadığım duygulardayım. ben senin en derinlerindeyim. teninin, zihninin en ücra köşesinde. ben o evin dört duvarına seni anlattım, çiçeklere, ağacıma ve göğe. şimdi seni sana anlatmaya geliyorum uzaklardan. sevsin yolunu tüm yıldızlar.

omuzlarına şiirler.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Yenilgilerimden okuyan ve yazan birisi. tb: kaypbalk.tumblr.com