KANLI PAPATYA 2.BÖLÜM

Kanlı Papatya 2. Bölüm

Ocak 9, 2022 - 21:29
 0
KANLI PAPATYA 2.BÖLÜM

     2.BÖLÜM

”Mutluluğu sen de gördüğüm an başladı hikayemiz…”


Bugün yine diğer günlerden farksızdı. Camları açtım. Havanın kokusunu içime çektim. Odadan kahkaha sesleri gelir gibi oldu ama yanılmışım hala kabullenemdim. Bu zamanla düzelir mi? Bilemiyorum. Şimdi burada olsaydı uyandıktan sonra etrafa neşe saçmaya başlardı, beni uyandırırdı, balkona geçip sanki parfüm kokuluyormuş gibi tüm oksijeni içine çekerdi, bir  de güldüğünde gözleri kısılmaz mı o an aklımı başımdan alırdı. Tanıştığımız zamanki hallerini asla unutamam.

3 SENE ÖNCE...


Gökyüzünün masmavi olduğu sabaha uyandım kuşlar cıvıl cıvıl ötüşüyordu, yataktan kalkıp elimi yüzümü yıkadım. Mutfağa inip kahvaltı hazırlamaya başladım.‘Safir kızım nerdesin nereye saklandın yine a burdaymış, ah bu kediler neden yerinde durmaz ki  kahvaltımızı yapıp dolaşmaya ne dersin Safir ayağa kalkıp heyecanla etrafta koşturmaya başladı. Tamam tamam dur çok heyecanlandın. Hazır mıyız bakalım küçük prenses , evden çıkıp her zamanki gittiğimiz parka doğru ilerledik. 


Safirle birlikte parka girdim. Ben bankta otururken Safir kuşları kovalıyordu. Safir kuşları izlerken bir tane siyah tüylü beyaz benekleri olan küçük tatlı bir köpek ona doğru ilerliyordu. Köpeği görünce hızla yerimden fırladım. Safire doğru koştum. 


 Arkamdan biri “Gölge uslu dur oğlum” diye seslendi, ses tonu hoşuma gitmişti dönüp baktığımda karşımda çok tatlı bir hanımefendi vardı. Tekrar arkamı döndüğümde köpekle Safir’in oyun oynadıklarını gördüm. Köpek Safir’in kuyruğuyla oynuyordu Safir’de kuşları izlemeyi bırakıp köpekle oynamaya başladı.
_Anlaşmaları çok garip değil mi? (Gözlerimi bakmaktan alamıyordum sanırım sorduğu soruya cevap vemem lazımdı.)
_Evet iyi anlaştılar hiç beklemezdim. Bu arada ben Egemen sizin isminiz nedir?
_Benim adım Mira memnun oldum. Çok tatlı bir kediniz var ufaklık adın ne bakalım. (Sanırım konuştukça kendimi ona kaptırıyordum.Neden bu kadar derin düşüncelere dalıyorum.)
_Adı Safir. (Şu sorunun cevabını bile zor veriyorsun kendinden utan.)
_Ne güzel isimmiş o yerim ben seni. (Düşünüyorumda bence sabah uyanamadım şu an rüyadayım  tokatlasam bu rüyadan uyanır mıyım acaba? dur ya niye uyanmak istiyorum ki kalsın  bu haliyle.)
_Sizin köpeğinizin ismi de anladığıma göre Gölge
_Evet Gölge sahiplendiğimde küçük bir şeydi şimdi kocaman oldu. 
_Çok çabuk büyüyorlar haklısınız.
_Evet öyle benim gitmem gerekiyor,tanıştığımıza tekrar memnun oldum. (Ben de demeden hızla ortalıktan kayboldu acaba yine karşılaşabilme ihtimalimiz var mı? eve gidene kadar bu soru sürekli aklımı kurcalıyordu.)

10.50

Kapı çalıyordu, açtığımda “Uyanmadın mı hala abi sen geç kaldın. Şüpheli bulduk ifadesini almak için hemen karakola gelmen lazım.
_Telefon diye bir şey var demi Uğur buraya kadar gelmene gerek kalmazdı.
_Abi sanada iyilik yapılmıyor.
_Boş boş konuşma hadi in aşağıya geliyorum hemen.
İçimi hem merak ve öfke kaplıyordu. Birbimizi yeni bulmuştuk bu kadar erken kaybetmemiz olmadı. 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı