KANLI PAPATYA 3.BÖLÜM

Kanlı Papatya 3.Bölüm

Şubat 3, 2022 - 14:31
Şubat 3, 2022 - 19:17
 0
KANLI PAPATYA 3.BÖLÜM

3.BÖLÜM


”Gerçekle olmayan düşünceler arasında sızan su damlasıyım…”


Her şeyin yokluğuna alışılır olmasını yeni yeni öğreniyor insanoğlu kaybettiklerinin farkına geç olsa da varıyor. Uyumaktan korkuyorum artık uyuyunca biliyorum ki rüyama gireceksin ve seni sevmeye başlayacağım. (Of yine kafamda bir ton sorular polis karakolunda sabahlamak iyi fikir değildi her yerim uyuşmuş resmen gel de şimdi sorguya gir bu halde neyse ben hallederim.) Mutfağa gidip kahve alıp içince kendime gelirim diye düşünmüştüm o sırada 
_O abi günaydın.
_Sana da günaydın Uğur. 
_Acil sorgu odasına gelmen lazım. 
_Yine ne oldu saçma sapan şeyler için çağırıyorsan bak bozuşuruz.
_Yok abi Mira cinayeti ile lgili bir kadın ifade vermeye geldi oldukça güzel bir hanımefendiydi.
_Yine zevzek zevzek konuşmaya başladın senin ortan yok mu bunu hala bulamadım. Neyse gidelim bakalım kimmiş öğrenelim.


Duygularımın karmakarışık olduğu bir an daha  her şey sanki yeni başlıyormuş gibi bitti sanıyordum aslında yeniden başladığını hissetmem garip kapıyı açtığımda neyle karşılaşacağımı bilemiyordum ne hissederim acaba hüzün mü yoksa öfke mi ? en çok öfkemin beni öldürmesinden korkuyorum. Biraz zor olsada kapıyı açtım ve
_Senin burada ne işin var.
_Seni görmeye geldim. Nasılsın?
_Gördüğün gibi toparlanmaya çalışıyorum. Sen neden burdasın?
_Katili hala bulamdın değil mi? 
_ Araştırıyoruz ama onu yakında bulacağım.
_Egemen o gün olanlar hakkında bilmediklerin var. Katil çok yakınında olabilir.
_Yoksa katil sen misin?
_Yanılıyorsun işte buraya seni uyarmaya geldim. Beni suçladığında neyin farkına vardım biliyor musun?
_Bana kelime oyunları yapma ne söyleyeceksen söyle artık yoksa seni tutuklarım.
_Böyle bir şeye iznin yok bunu ikimiz de biliyoruz. Mira ölmeden önce sana anlatacakları vardı bunu söyleyemem ona bir söz verdim. Ve düşünüyorumda iyi ki söz verdim sen benden bildin ölümünü en yakın arkadaşından. Ben yapsaydım ayaklarına kadar gelmezdim. 
_Erina abuk sabuk konuşup daha çok sinirimi bozuyorsun.
_Egemen sana son kez söylüyorum katil ben değilim. Ben gidiyorum umarım dediklerimi dikkate alırsın. Gölge’yi  öp benim yerime annesiz kaldı tıpkı o  bebek gibi.

2 HAFTA ÖNCE


_Abi adli tıp uzmanı otopsi raporunu hazırladı gidip bir bakalım.
_Hadi gidelim.

Bu kapıdan el ele çıktığımız günleri hatırlıyorum hepsi yarım kaldı.Bana bakışları, gülüşleri aklıma kazılmıştı.Şimdi hiçbiri benimle birlikte değildi.Allah kahretsin alışamayacağım onsuzluğa keşke ona son bir kez daha sarılsaydım, kokusunu içime hapsetseydim.Bunları söylemek için bile geç kaldım o kadar çok özlüyorum ki şimdi istesem de ulaşamacayağım yerde bunları düşünerek pişman oluyorum. Odanın kapısına yaklaştıkça ben içeri girmek istemiyordum ne yazık ki girmek zorundaydım. Cesaretimi topladım. Kapıyı açtım. Ufak adımlarla içeri girdim.
_Merhaba 
_Merahaba Egemen Bey.
_Mira’nın otopsi sonuclarını öğrenmek istiyorum.
_Mira hanımın çeşitli yerlerinde yaralanmalar olmuş en çok karın bölgesine vurulmuş ve bebeğiniz ölmüş Mira hanım yaralanmalara dayanmış fakat boğaz bölgesinde yaralanmaları fazla boğularak ölmüş.
_Bebeğimizin olduğunu bilmiyordum nasıl benden saklar. Ona el kaldıramazken bile bunu her kim yaptıysa bulduğumda çok fena olacak. Bu otopsi sonuçların kopyasını odama gönderilmesini istiyorum.
_Tamam Egemen Bey.
Kapıdan çıkarken cesedini gördüm hala yüzü solmamış beni görüp görmediğinden emin değilim bu hayat  onsuz geçmiyor bunu her kim yaptıysa söz veriyorum bulacağım sevgilim.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı