KANLI PAPATYA 5. BÖLÜM

Kanlı Papatya 5. Bölüm

Nisan 13, 2022 - 23:40
Nisan 14, 2022 - 10:14
 0
KANLI PAPATYA 5. BÖLÜM

5.BÖLÜM


Yorulduğumda seni hissedemeyeceksem yok olsun bu dünya


Karanlık bir yerdeydim. Bedenim tutulmuş kendimi bile kaldıramıyordum. Gece nasıl uyumuşsam bir dakika ben neredeyim?Etrafıma bakındığımda yine karakoldaydım.  Allah’ım ben yaşıyor muyum yaşamıyor muyum? Şu an onu da bilmiyorum. Gidip bir kahve alsam açılırım diye düşünüyordum  o sırada Uğur yanıma geldi.
_Abi ben de seni arıyordum.
_Ah Egemen şom ağzını niye açıyorsun ki.
_Alınmaz bir şekilde Uğur.Efendim abi bir şey mi dedin.
_Bir şey yok Uğur. Ne söyleyeceksin.
_Mobese kayıtlarını incelerken iki kişi olaya şahit olduklarını söylediler tam olarak yüzlerini görmemişler ama anlatabileceklerini söylüyorlar.
__Tamam Uğur. Onları sorgu odasına al ben bir kahve alıp geleceğim. Yavaş yavaş yaklaşıyorum sanırım buluyorum derken kendi benliğimden kaybolmam umarım.
Odamdan çıkıp mutfağa indim. Tam kahve alacağım zaman ellerim titredi ve yere düşürdüm. Vazgeçtim almadan sorgu odasına girdim. İki tane iri yarı, 30-35 yaşlarında adamlardı bana bakıyorlar şu sorguya gelen insanların bana bakmasından nefret ediyorum cenabet mi var yüzümde aval aval bakıyorlar.Elimden bir kaza çıkmadan bitiririm. Sorgu odasına girdim. 
_Görgü tanığının biri.  Bu muymuş Egemen komiser ben de daha gaddar biri sandım bunu nasıl polis yapmışalarsa.
_Egemen sinirlenerek. Siz kendinizde misiniz burası polis karakolu ve siz de şüphelisiniz dikkat edin de elimde kalmayın yoksa sonu kötü olur.
_Görgü tanığı ukala bir şekilde. Baksana laflara sanki babasının yeriymiş gibi davranıyor tam bir zengin zübbesi.
_Egemen daha fazla sinirlenerek. Lan oğlum bak söylediğin laflara dikkat et birazdan olacaklar canını acıtacak.
_Görgü tanığı  yine alaycı bir şekilde. Tamam be size iki lak lak etmeye gelmiyor. 
_Egemen uyarmayarak kamerayı kapatıp. Şimdi sana gelelim sen ne demiştin tekrar söylemek ister misin sen ve ben varız hem seni duyamamıştım şimdi net duyarım.
_Görgü tanığı tırsmış biçimde.Yok amirim kendi kendime geveliyordum sizi ilgilendirmiyor.
_Egemen kendinden emin tavırda. Lan it önce sayıp söversin şimdi yalvarmaya başlarsın seni elimden kimse alamaz duydun mu tek tek ne gördün hepsini anlatıyorsun yoksa buradan cesedin çıkar.
_Görgü tanığı korkarak. Abi balkondaydım, sadece eve bir adamın geldiğini saatlerce kapıda bekleyip zorla içeri girdiğini gördüm zaten yüzünü kapatmıştı kimse baya tecrübeli birine benziyor.
_Egemen dişini sıkarak. Lan bana bak doğruyu söyle kimdi kaç kişilerdi boyunu yaşını yüz hatlarını tahmin etmeye çalış yoksa seni hücreye atarım daha çıkamazsın anladın mı?
_Görgü tanığı. Abi sen ne diyorsun gözünün yağını yiyim bu kadar bilmiyorum ne olur hücreye atmayın.
_Egemen. Uğur al şunu gözüm görmesin nereden aldıysan şaklabanı yerine bırak.
_Uğur.Tamam abi.
Artık yeter , dayanamıyorum nefes alamıyorum boğazımda düğümleniyor söylemek istediğim sözler. Onu çok özledim nedense hep özlediğimin acısıyla yaşıyorum. Bu acı her geçen gün durmaksızın çoğalıyor ve ben durduramıyorum. 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı