utanç duygusu

Haziran 12, 2022 - 01:34
 0
utanç duygusu

Uzun süre çıkmamak üzere eve girmişti. Eve girdiği gibi soyunup, duş aldı, ılık su vücudundan akarken yorucu olan hayatı düşündü.
 Yatak odasına geçince kurulandı,  giyinmek istemedi,  işte o an odanın bir köşesinde onu bekleyen kötü niyetli düşünceler kafatasını istila etti ve asla susmadılar.  Yalnızlık çekiyordu,  kimseyi kendi kültür birikimine eşit görmüyordu veya seksüel olarak doyum alamıyordu, kadınlara bir obje olarak baktığını düşündü kendini ayıpladı.
- Saat kaçtı? Günlerden, Mevsimler den neydi?  O dönemin Cumhurbaşkanı kimdi?  Sağ parti mi iktidardı?  Solculara hapishanelerde hala işkence ediyorlar mıydı?  Yaratıcı da bunları bilmiyordu, cevapları okuyana bırakmış zihnini beyaz kağıda akıtmayı tek gaye almıştı.
Çıplak bedenini aynada görünce kendine yükseldi, bedenini hissetmek için meme uçlarına dokundu, kulak arkasına, son olarak boynuna dokundu, sertleşmişti, yalnızlıktan bu hale geldiğini biliyordu utanç duydu ama durdurmadı kendini, kaygan olması için bir çeşit yağ döktü vücuduna, penisini eline aldı, çoğu erkekten büyük bir penise sahipti, bunun gurur duyulacak bir şey olmadığını düşündü.
- Şaşırdığını biliyorum, seni daha detaylı bir mastürbasyon anına getirmek için araya girdim, çok uzatmadan Cem’in yalnızlığı ile utancını okuyalım.
 Sevgilisinin oda da bıraktığı iç çamaşırı aldı, içine çekti kokusunu güzel kokuyordu, penisini tekrar eline alıp ileri geri yapmaya devam etti, bir süre sonra yatağa sürtmeye başladı sonra yastığa geçti, eline aldı tekrar hızlandı hareketleri ve en son bedeninden terler akarken bütün gücüyle bağırdı, deli gibi titrerken boşaldı, bütün soyu aktı içinden, yoğun, beyaz-saydam bir sıvı onun tohumlarıydı. Nefes alıp verdi, eli testislerindeydi okşadı sarkık testislerini, erkek bedenin garip olduğunu düşündü, işte o an kafatasının kötü niyetliler tarafından istila edildiğini anladı korku duydu. Bir sigara içmek istedi ama bir türlü bulamıyordu çırılçıplak bedeni ile bütün evi dolaştı, penisi ölü bir beden gibi küçülüp, büzüşmüştü, küfretti içinden sigara içemezse rahatlayamazdı, çıkıp alması gerektiğini düşündü, giyinip dışarı çıkmak istemiyordu, bir anda koltuğa uzandı ve seks ve yalnızlık hakkında düşündü.
- Cem koltukta uzanıyor ve yalnızlığı ile mutluluk duyuyordu bu sefer, ani ruh değişimleri tam da kendisinden beklenen şeylerdi.
Balkonda üşüyordu ama içeri girmedi yılın son soğuk rüzgarları bedenine vururken sessizce oturdu, ne aradığını unutmuştu çıplak bir şekilde balkon da oturduğunu daha yeni anımsadı, dışarıdan sesler geliyordu anlam veremiyordu. İçeriye girdi kahve yaptı içerken tat almadı keyfi yoktu, yorgundu kitap okumak istese okuyamaz, bir şeyler yazmak istese yazamazdı, kendine bir soru sordu aniden yalnızlık denilen şey bu muydu?
-Anlamsız gelen yazıların derin anlamları olabilir.
Sınırları yoktu sınırları olmayışına öfkelendi, duygularını gizliyordu, açıkça yaşayamadığı her şeye üzüldü. Hayatı boyunca sağlam ilişkisi olmadı, olaylardan uzak kalamadı. Artık bunun gibiler çok artmıştı, hep böyleydi hayat iğrenç bir döngüydü karmaşaya  tapan biz insanlar değil, tanrının kendisiydi. Çıplaktı kahvesini bitirdi içerken bir damlasını göğsüne düşürdü hafif sızladı temiz teni, gözleri ne renkti unutmuştu.
-Cem yazdığım en garip karakter, bende neleri unutacağını ve nelere utanıp, kızacağını bilmiyorum.
Kötü niyetli düşüncelerin istilası sürerken cem hala çıplaktı ve sigara içememişti, kahve bardağını içtiği yerde bırakıp yatak odasına gitti, istilanın başladığı yerdi burası. Islanan örtüye baktı, çıkardığı kıyafetlere, nedensiz bir hiçlik duydu hiç oluşuna utandı.
-Öykünün sonuna geliyoruz yaratıcı bu utanç duyulacak yazıyı daha fazla uzatmak istemiyor.
Kötü niyetli düşünceler kazandıklarını düşünüp kafatasından uzaklaştılar, ıslak örtü kurumaya karar verdi, yere öylece atılan kıyafetler güzelce topladılar kendilerini dolaptaki yerlerini aldılar, kahve bardağı yıkadı kendisini raftaki yerini aldı, arayıp bulamadığı sigara çekmecenin gözünde bir anda var oldu.
Bir titreme ile nefes nefese uyandı,  ne olduğunu anlamadı çevresine bakındı hemen her şey çok gerçekti ürperdi üstüne baktı çıplak değildi örtüyü kontrol etti ıslanıp öylece kurumuşa  benzemiyordu. Saat ve tarihi öğrenmek için telefonuna baktı gördüklerinin bir rüya olduğunu daha yeni anladı, telefonun ekran ışığı parladı önce gözünü aldı sonra tarihi ve saati görebildi.
Tarih: 14.04.2021
Saat: 10:42

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Mete Çebi Sık okur, seyrek yazar. Münzevi ve aykırı birey.