DIANE'NİN LANETİ

DIANE'NIN LANETİ BÖLÜM 1

Mart 21, 2022 - 03:55
Mart 21, 2022 - 03:58
 0
DIANE'NİN LANETİ

                Thedora’nın Bahçesi… Mavi kayalıkların ardında saklı kalmış bir cennet. Dalgaların sesi çok yakından gelse de henüz görmek pek mümkün değil. Onun için biraz daha yol gideceğiz. Az ileride güneşin bizi selamlayacağından eminim. Yüzyıl kadar önce Leydi Thedora’nın elleriyle işlenmişti burası. Kendisi bizim dünyamızın kurtarıcısı ve birleştiricisiydi. Biz kim miyiz? Bizler, tepeden tırnağa sihirle donatılmış olanlarız. Her birimizin kendine has bir yeteneği var. Gökkuşağının farklı renkleriyiz sadece. Ama hepimiz o ışığı içimizde taşıyoruz. Bazılarımız biraz fazla parlıyor, bazılarımızın ışığı ise sönmek üzere. Ben de sönmek üzere olan yıldızlardan biriyim. Saklı yeteneğimi bilen pek kişi yok. Diğerleri sadece gösterdiğim kadarını görebilirler. Buna rağmen yalnızım, diğerleri gibi değilim. Ama herkes beni çok sever, ben yalnızca onlara ait değilim. Bu sırrı herkesten saklamak zorundayım. O yüzden de onlara farklı bir yönümü gösteriyorum. Gerçek sandıkları her şey küçük bir yansımadan ibaret yalnızca.

               Çok uzun bir zaman önce yeteneklerini parlatmak yerine başka yetenekleri yakıp geçmek isteyenler vardı. Altın Saraylılar… Dünyamıza hükmederek kendilerinden olmayan herkesi ortadan kaldırdılar. Yüzyıllar boyunca onların esareti altında yaşadık. Benim soyumdan gelenlerin birçoğu onların hırslarına kurban edildi. Bu yüzden kendimi iyi saklamalıyım. Bu Thedora’nın son arzusuydu. İşlerin iyice çığırından çıktığı bir günde Thedora herkesi bir araya toplayacak hayalin peşindeydi. Altın Saraylılar da onun peşinde… Leydi Thedora bu hayali gerçekleştirmek için çok kanlı bir savaşa girdi. Çok kayıp verdik. Birçok yetenek yok olmanın eşiğine geldi. Birçoğu da mazinin kalbine saplı kaldı. Ama sonunda istediği zaferi elde ettik. Tabi ki bunun da bir bedeli olacaktı. Eski karanlık günlerimize geri dönmemek için her şeyi yapmaya hazırdık. Bu fikir pek çoğunun hoşuna gitmedi. Çünkü kontrolsüz gücü bırakacak ve yeteneklerini ehlileştireceklerdi. Ancak Thedora artık eskisi kadar sabırlı değildi. Onları, bunu yapmaya mecbur etti. Nasıl yaptığı konusuna sonra değineceğim. Çünkü ben geçmişte, gelecekte ve her yerdeyim.

               Şimdi hepimiz bir arada Thedora’nın Bahçesi denilen bu okulda eğitim görüyoruz. Kaçacak bir yerimiz, kendimize ait bir şeyimiz yok. Sahip olduğumuz yetenekleri modern bilime uyarlıyor ve olabildiğince yokmuş gibi davranıyoruz. Birçok kişinin ışığı sönme noktasında. Kim olduklarını ve olabileceklerini hatırlayamıyorlar. Ancak bu durumu halen kabullenmeyenler de var. Altın Saraylılar… Onların soyundan gelen bir grup öğrenci de bizimle birlikte eğitim görüyor. İçlerimizde en güçlüleri hala onlar ama bu oyunu kabul etmiş görünüyorlar. Rüzgar yön değiştirmeye başladı. Fırtına tüm bahçemizi talan etmek üzere. Herkesin aradığı ve sakladığı bir şey varken kime güvenebilirsin? Ben Daphne, size tüm gerçekleri anlatmayı geldim.

                                                                                                                                                                                       DENİZ SARGUT

                                                                                                                                                                                       Devam edecek...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Denizdensesler Merhaba, ben Deniz Sargut. Türkçe öğretmeni ve yazarım. #denizsargut #denizdensesler