Dolunayın Kızı~1

Onun ismi yok. Dolunayın kızı sadece. Kadere göre doğdu. Ama ismiyle müsemma, geceye ışık getirendendi o. Aykırı olmak da onun yaratılışıydı sonuçta. Uyumla doğsa da aykırı ölecekti.

Aralık 14, 2021 - 02:31
Aralık 16, 2021 - 20:08
 0
Dolunayın Kızı~1
Dolunayın Kızı~1
Dolunayın Kızı~1

Dolunayın Kızı

"Sana gecenin hikayesini anlatacağım kızım dinle beni. 

"Bir dolunay vakti. Ay değiştirirken gökteki yerini bitmez yaşayanların hikayesi. O parlak dolunay bir cinayete tanık olur. Çevrede çok kişinin olduğu ama kimsenin duymadığı. Ay boyar kendini kızıla. Biriktirir kızıl kanı, göstermez kimseye. Ama güneşin şafakları yansıtır acıları. Ay, kusar tüm kanı ve kahrolası insanlar kutlar bu anı..."

Sonunu sen getireceksin kızım. Dilerim dolunay senin dostun ve umudun olur da kanlı tutulma şafakla ışıdığında beraber haykırır karşı durursunuz zalimlere."

Yaşlı nine başını okşadı kızın. Ve kız, gözleri kocaman ve dolu. Oturttu kızı sunağa. Dolunayın ışığı kızı aydınlattı. Kız gözlerini dikti dolunaya. Nineye dönmek istedi geri. Kadın ortadan kaybolmuştu. 

Ve o gece bir dolunayda, göğü delen bir haykırış daha koptu....

Sevgilerle...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

ex aliis mundi Zihnimde beliren şeyleri yazmayı seviyorum. Hala geliştiriyorum kendimi. Süreci görmek güzeldir. Benimle yazma sürecime eşlik edin.