Element Yöneticisinin El Kitabı

Zamanı geldiğinde hepimiz bileceğiz

Ocak 29, 2022 - 01:13
Ocak 29, 2022 - 01:15
 0

Kadın bileklerine, boynuna ve saçlarına güzel ama çok ağır kokulu bir yağ sürdü. Sonra işi bitince 'Typhene' dedi. Kelime ağzından tıslama gibi çıkmıştı. Ve uzun ince siyah bir tahta çubuğu alıp odadaki mumlardan birine tuttu. Çubuk alev alırken yavaşça yağ sürdüğü yerlerine dokundurdu. Aniden yağ alevle parlarken kadın çubuğu avucuna kapatarak söndürmüştü. Alevler kısa bir an parlasa da bu kısa sürmüş tüm odaya tütsü yakılmış gibi harika bir koku yayılmıştı. Kadının cildinde ise bu kokudan farklı olarak duman hissi yoktu bir tek. Bu yöntem sadece ateşe hakim olanların kullananabildiği ama onların da çoğunun yetenek olarak yetersiz olduğu sayılırsa çok az kişinin kullanabildiği bir yöntemdi. Bunun gibi her element yöneticisinin kendisine güzellik kattığı farklı alanlar vardı.

•|°~

Mutlaka yazacağım, beni bekleyen bir hikayeden küçük bir kesit. Daha bu kurgu yolunun çok başında. Ana hatları belli olsa da daha fazla zaman ve emek görmeyi hak ediyor. Bunun sebebi de zihnimde kurguyu oluştururken ana karakterle çoktan bağ kurmuş olmam. Belki de paylaşmaya çekinirim sırf içine diğer karakterlere koyduğumdan daha fazla kendimi katacağım için.

Zamanı geldiğinde bunu hepimiz bileceğiz. 

Sevgilerle...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

ex aliis mundi Zihnimde beliren şeyleri yazmayı seviyorum. Hala geliştiriyorum kendimi. Süreci görmek güzeldir. Benimle yazma sürecime eşlik edin.