YOLUMA GİDİYORUM

Nereden Geldim? Kimim Ben?

Kasım 25, 2021 - 00:00
 0
YOLUMA  GİDİYORUM

Şuu an neredeyim bilmiyorum, ufak tefek mutluluklar sarıyor dört bir yanımı. Belli yere kadar götürüyor beni, sonrasında kocaman bir boşluk kaplıyor ruhumun her bir zerresini.

Nereden Geldim? Kimim ben?

Bana sorarsan bıraktığın yerde de değilim ama ileri de gidemiyorum....

Seence bu haksızlık değil mi?

Sevmeyi, dahası sevilmeyi unutmuş olabilğir miyim diye düşünüyorum bazen, yeni yaşlarım bana sadece kısa tatminsiz mutluluklar sunuyor sadece. Hani Sezen Aksu bir şarkısında diyor ya; "Hani satın alınan sevgiye alıştırılmış, bir çocuğun her oyuncağa çabucak doyumu." Kendimi o çocuğun yerine koymaya başlıyorum artık.

Bende yoluma gidiyorum, kendimi daha fazla ezdirmeden, gönlümü başkalarında gezdirmeden, kendi başıma acımı çekiyorum, kimse bilmese de olur.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.