Güzel Bebeğime

O'na

Aralık 18, 2021 - 00:17
Aralık 18, 2021 - 00:31
 1
Güzel Bebeğime
İki kişinin arasına sıkışmıştı bu ruhumdaki dumanlı kelebek. Kişilerden biri sendin, biri senden kalanlar

Güzel Bebeğime

Sana karşı öyle ağır duygularım var ki… Bedenine sığdıramadığın kadar küçük, bedenime sığmayacak kadar büyük şu kalbimin aşağıya çöktüğünü hissedebiliyorum duygu yoğunluğundan.

Sanki geçmişte ve gelecekte sevgi kavramını hissetmek için ne kadar hakkım varsa, bu hakları binlerce kişiyi geçtikten sonra durup sende kullanıyormuşum gibi hissediyorum. İyi kötü tüm duygularımı sende harcıyormuşum gibi hissediyorum. Tüm anlamları sana yüklüyorum, yeryüzündeki tüm güzel sözcüklerin ucunu gelip senin kalbinin ucuna tutturuyormuşum gibi hissediyorum.

Güzel bebeğim, ben tüm bunları hissederken aklımda dolanan bir şey daha var. Bentün hislerimi sana bürüdüğümden; başka hiçbir göze bakamayacağımı, başka hiçbir güzel parmağa parmaklarımı kenetleyemeyeceğimi de hissediyorum. Senden sonra birilerini sevmek için elimi uzattığımda ona da senden bir parça bırakıp geri çekilecekmişim gibi hissediyorum. Herkese seni bulaştıracak ama sende kalan parçamı kimsede tamamlayamayacak gibiyim.

Yine de tüm bunlar beni korkutmuyor, ürkütmüyor. Ellerimi bıraktığında, gözlerini de alıp çekip gittiğinde, sesin ve kokun hafızamdan silindiğinde… Ben yine pişman olmayacağım içimdeki tüm güzel hisleri sana yüklediğim için. Çünkü bence güzel gülüşlü insanların gülümsemelerini büyütecek şeyler her zaman olmalı, benim kalbinin köşesine bırakacağım güzel duygularım gibi.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow