Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet, Victor Fresco tarafından yayınlanan Netflix yayın filmi için Drew Barrymore ve Timothy Olyphant'ın oynadığı bir Amerikan korku-komedi internet televizyon dizisidir. İlk sezonunda 10 bölüm bulunuyor '

Eylül 16, 2021 - 00:16
Eylül 16, 2021 - 11:42
 1
Santa Clarita Diet

Sezon Sayısı: 3

Bölüm Sayısı: 30

IMDb: 7.8/10

Emlakçılık yapan Joel ve Sheila’nın hayatı bir gün tamamen beklenmedik bir sey ile değişmesini konu alıyor dizi.

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladığım bu dizi zomcom (zombi komedi) tarzında izlediğim ilk diziydi. Ve o alışık olduğum dram olmadan bir tuhaf hissettirse de bu türü sevdim aslında.

Öncelikle hassas bir mideniz varsa yemek yerken izlemenizi kesinlikle önermem. Bazı rahatsız edici sahneler var gerçi bir zombi dizisi izleyip olmamasını beklemek delilik.

Kadroda Drew Barrymore ve Timothy Olyphant gibi isimlerin olması karakterlerin daha iyi oynandığı izlenimini vermişti açıkcası bana ama izledikçe pek beğenmedim. Bana göre düşük bir oyunculuktu.

İlk başta farklı bir havasıyla kendini izlettirse de -belki de daha önce bu tarz izlemediğim için farklı geldi- sonradan aşırı sıkıldım. Onar bölümden oluşan üç sezonluk bir diziyken bunu söylettiriyorsa gerçekten izlemeye değer miydi dedirtiyor ¿

 • • • 

 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow