Kanlı Papatya 1.Bölüm

Her şey sonlanmıştı sadece başlangıç belliydi...

Aralık 25, 2021 - 00:43
Ocak 9, 2022 - 21:10
 0

1.

  KANLI PAPATYA

Bu gece ruhumu düşüncelerden arındırıyorum. Karanlık perde inmiş gözümün önüne göremiyorum. Bir ses duyuyordum. Tekrarlayıp duran bir sesti. 

 Korkularımda gerçeklerimde kabusa dönüşmüştü. Her şey sonlanmıştı, sadece başlangıç belliydi. Yanına yaklaştığımda  sesler azalıyordu. Susmuyordu.  İliklerime kadar iyice kemiriyordu. Hiçbir şey düşünemiyordum. Şehir çığlığın sesiyle gizlenmişti. Etrafta sis vardı. Sokaklar ıssızdı. Birbirine benzeyen evlerin arasında çaresizdim. Adımlarım aynı yerde sayıklıyordu. Ne ileri gitmeye gücüm vardı ne de geriye gitmeye… 
 Ayak tıkırtısı  geliyordu. Kime aitti bilinmiyordu. Gecenin güzelliği büyülemişti. İçine hapsediyordu. Havanın soğukluğundan  üşümeye başlamıştım. Sanırım eve gidip dinlenmem lazımdı. Bu seferde böyle yürüdüm caddeleri. Nihayet kısa yolculuk son bulmuştu. Kapıyı açtım. Işıklar kapalıydı. Odama doğru ilerledim. Yatağıma uzandım. Gözlerimi kapatıp azda olsa uyumak istedim. 
_” Egemen yardım  et korkuyorum! Beni al buradan seni çok özledim. Tut ellerimi tekrardan bırakma beni . Egemen duy sesimi. Sana çok ihtiyacım var.”
_”Mira buradayım bırakma sakın ellerimi. Kurtulacağız buradan, neredesin?”

1 SAAT SONRA...


Rüyadan ter içinde uyanmıştım. Gittiğine hala inanamıyordum. İki gün önce  her şey yoluna girecek diye söz vermiştik. O gün aklıma gelmişti. Her canlının sonu kötü oluyordu biliyordum ama  ölümün bizi bu kadar erken ayıracağını tahmin etmemiştim.  Seni kanlar içinde bulduğum zaman,  katilini bulacağıma söz vermiştim. Yataktan kalkıp yüzümü yıkadım. Seni son kez görmek için hazırlandım. Evden çıkıp yola koyuldum. Aramızda mesafeler vardı aşmaya çalıştıkça aşamıyordum. Yaklaşmıştım. sana gittiğimde dokunamayıp sarılamayacaktım, olsun sana kalbimin en güzel köşesini ayırmıştım. Arabadan indim. Geri gelmeyeceğini bile bile kendi ellerimle üstüne toprak atıyordum. Ağlasam görür müsün ya da seslensem duyar mısın? Düşünemiyordum. Herkes ayrıldıktan sonra baş başa kaldık. Saçlarını okşamam gerekirken mezar taşını okşuyordum. Şimdiden sensizlik bana zor geliyordu. En kötü yanı ise alışmam gerekiyordu. Huzurla uyu mis kokulum dediğim anda telefonum çalıyordu. Arayan müdürümdü.
_”Egemen hemen merkeze gelmelisin Mira cinayetiyle ilgili gelişmeler var. Göz atman lazım.”
_”Tamam. Yarım saate ordayım müdürüm.”
  Seni benden ayıranı bulmama az kaldı.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı