Beni Artık Rahat Bırak

Sadece hevesten ibaret olan tüm bahtsız kardeşlerime gelsin...

Mayıs 5, 2022 - 17:24
Mayıs 7, 2022 - 11:59
 0
Beni Artık Rahat Bırak

Herkes sıkılırmış bir raddeden sonra…

İnsanoğlu istediğini alana kadar peşinden koşarmış zevklerinin, ta ki onu elde edene kadar. Küçük bir çocuğun istediği oyuncağı diretmesi ve aldıklarında ışık hızıyla ondan soğumasıyla biten heveslerin, sonraki yaşlarımıza taşındığını görmek o kadar üzücü ki.

Bana âşık olduğunu sanan zavallı kalbimin enkazını toplamak kaldı yine. Belki yıllarca dahi bıkmadan usanmadan peşimden koşmanın nedeni hevesmiş meğer, o kadar gönderme, gece aramaları, şafak vaktine kadar uyuyamayan biri bile istediğini elde ettikten sonra soğuyormuş sevdiğinden. Sevmek olmuyormuş bu aslında, kendisi daha fark etmeden duygularını anlayabildiğim bir aşktan ayrılıyorum artık.

Bu da olmadı diyorum sonra, demek ki peşimden koşmayı, heveslenmeyi aşk zanneden biriymişsin. Elde ettiği andan itibaren cepte gördüğü yetmezmiş gibi bir de umursamaz oluyormuşsun. Çok yorgunum be adam, biliyorsun bunu 9 senedir, hiç mi görmedin bu açıdan beni?

Netlik arayan kadınların başına gelen en lanet şeymiş bu önünü görememek, erkekler anlayamaz bizi bu yüzden. Netlikle fazla işi olmayanın umursadığı konu da olmazmış, o yüzden ucu bucağı görünmeyen heveslerini de al ve çık hayatımdan.

Heveslenecek başka oyuncaklar bul kendine, başkasını elde etmek için peşinden koş ve lütfen artık tatmin duygunu başkasında doyur, beni artık rahat bırak…

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.