En Yanlışımsın

En Güzel Yanlışımsın...

Mart 10, 2022 - 06:38
Mart 10, 2022 - 06:44
 0
En Yanlışımsın

Uykularım düzensiz gidiyor bu aralar, istesem de toparlayamıyorum bir türlü. Gidişinin bana bıraktıkları ağır geliyor ya da içimdeki asılsız, ani gelen düşüncelerden de olabilir, inan ki bu sorunun cevabını ben bile bilmiyorum.

Kafam allak bullak, her an gözyaşı denizine düşerken buluyorum kendimi, komik bir anda bile gelen ağlama isteğini bastıramıyorum. Duygularım da düzensiz sanırım, bir anda seni özlerken buluyorum kendimi.

Bana bir şey vermedi ki diyorum sonra, neden üzülüyorsun bu kadar? Her gecenin sabahında bir çıkmazdan dönüyorum, bir an senden kalan aşkıma sıkıca tutunurken ani bir kararla vazgeçiyorum. Kimseyi hayatıma dahil edemiyorum mesela, korkuyorum. 

Bir gün gelirsin umudum da yok ama seninle aynı yerde aynı havayı soluma düşüncesi bile hala kalbimi hızlandırırken kendime kızıyorum, bu kadar sevmem yanlış seni, bu kadar özlemem hala çok yanlış geliyor.

ÇOK YANLIŞSIN BE ADAM, EN YANLIŞIMSIN...

Pişman olmadığım bir sevginin ardından gözyaşı döktüğüm için beni suçlama ne olur, seni sevmek suçum değildi. Sen ki benim gözümdeki yerini bilseydin gider miydin ki? Biriyle aynı yastığı paylaşmak isteyecek kadar sevmek nedir seni severken öğrendim ben. Git diyorsun, beni sevme diyorsun, ben nasıl seni sevmeyeceğimi bilmiyorum ki!

BANA NEFRET ETMEYİ ÖĞRETMEDİN, SENDEN NEFRET EDEMİYORUM...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.