Hevesime İhtiyacım Var!

Şehitler parkında o köşede duran yalnız bank...

Mayıs 9, 2022 - 02:02
Mayıs 9, 2022 - 22:07
 0
Hevesime İhtiyacım Var!

Onsuz yaşayamam dedikleriniz, sensiz nefesim kesilir dedikleriniz. Ey! Kendini gerçek aşık sananlar, neredesiniz?

 Başka aşkların koynunda mutlu musun bari? Özlüyor musun ara sıra, belki en azından bir kere olsun pişman oldun mu yaptıklarından?

 Ben bildiğin gibiyim işte, şimdilerde yakınımda olanların en güzel günlerini kutladıkları mevsimdeyim. Birkaç alkış tutuyorum üstelik, hatta yeri geliyor oyun havalarında kendimi kaybettiğim de oluyor. Bir şekilde hayatıma devam etmeyi seçsem de ara ara uğruyor hayalin sokaklarıma, seni özlüyor değilim aslında, eski sen daha çok uğruyor hani 16'lı, 17'li yaşların.

 Beni bekliyor her zamanki yerinde az sonra alacak beni beraber okula gideceğiz, belki yanağıma ufak bir buse konduracak belki de doyamayacak topuzumla oynacak. Aşkısım diyecek belki sonra, o yaşlardaki bense Canısım diyerek karşılık verecek topuzunu bozduğun için sinirlenecek.

 Yavaş yavaş sokakta kayboluyor hayalin, hayat acımasızca siliyor izlerimizi. Elbet bir gün bulacaksın seni senden daha çok seven birini, her geçen yıl acaba ne zaman alacağım nişan haberini diye bekliyorum, sen beni sormazsın ama tutunamadım hayata. Alışılmıyormuş hemen yalnızlığa, birileri çıkıp heveslerini parça parça edene kadar farkına varmıyormuşsun gelen acı sonu.

 Kaybolan anılarıma ihtiyacım var, acı dolu geçen zamanların sonundaki mucizeye hatta bir zamanlar gülerek oturduğum şimdilerde bana keder veren o bank'a ihtiyacım var, en çokta yeniden sevebilecek hevesime ihtiyacım var...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.