Seni Senden Çok Seveceğim

Ben daha ne isterim ki...

Nisan 15, 2022 - 01:17
Nisan 15, 2022 - 23:39
 0
Seni Senden Çok Seveceğim

Dikenli diyerek düşünüp girmek istemediğim yolun başındayım tekrar...

Ben mi kendimi çok korkuttum bu kadar, yolsa iflah olmaz açgözlülüğüm kurbanı mı olmuştum? Seni yeniden bulana kadar ne badireler atlattım bir bilsen dediğim her anda; "Ben senin yanındayım ne olursa olsun." Dedin.

Söyeldikleri hiçbir sözü lafta kalmadı, üzüldüğümde yanımda oldu, sevinçlerime ortak oldu. Bense bunu çok geç hatta çok geç anladım. Sen ki gözümün nuru oldun, canımın içi oldun belki de ömrümün geri kalanı olacaksın. 10 Yıldır kendi çabamla açtığım her kapı suratıma çarptı, gitmez dediklerimi hep bir buruk vedayla uğurladım. 

Sense hiçbirinde gitmek istemedin, suratıma çapan her kapının ardından bakarken sarıldın; "Merak etme bu da geçecek!" Dedin ve ben seni dinlemedim. Şimdi düşünüyorum da bütün bunları ben sana yapsaydım, seni destekleseydim, hislerine cevap verebilseydim diye.

Şimdi sana söz; hislerine en güzel şekilde cevap vereceğim, deli şair olarak seveceğim bu sefer seni, en güzel şiirlerimi senin için yazacağım ve en güzel aşk kelimlerini senin için seçeceğim. Yazdığım ilk kitabımı sana ithaf edecek, hissiz gezdiğim tüm sokaklarımı seninle gezeceğim, yabancı olduğun şehrine yeni bir anlam katacağım ve inan artık seni senden daha çok seveceğim...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.