En Güzel Rüya'mdın

HİÇ UYANMAK İSTEMEDİĞİM...

Mart 24, 2022 - 08:11
Mart 24, 2022 - 22:57
 0
En Güzel Rüya'mdın

 "Önümde upuzun bir yol var belki de tertemiz bir gelecek fakat ben o yolda yürümek istemiyorum."

Bu gün bir şekilde sistem hatası da olsa çıktın karşıma, tam 4 saat önce güzel bir şarkı paylaşmıştın. Bana yaptığın haksızlık aklına geldi sandığımdan heyecanlandım bir anda, içimde tarifsiz bir sevinç vardı ve bundan tam 1 saat sonra senden kaynaklanmadığını hatta senin haberinin bile olmadığını gördüm, sadece sosyal medyanın sistemsel bir hatası seni bana çıkardı.

Aklımda bile yokken geldin yine bir neden buldun, bir şekilde sen bana gelmemiş olsan da rabbim kısa bir süreliğine seni bana getirdi. Gözüm seyiriyordu 3 gündür, hani bir ara çok yakınıyordun gözüm seyiriyor diye, aklıma gelmiştin. İstemsizce fazla seni düşünmüş olmalıyım sanırım, şu an konuşmuyor görüşmüyor olsakta evren de seni özlediğimin enerjisiyle yanıp tutuşuyormuş demek ki.

Bir hikaye paylaşmışsın 5 saat önce; "AaRON U-Turn (lili)" Sürekli attığın yabancı şarkıların anlamlarına bakardım ya hani, sende bu duruma biraz bozulurdun ben bu sefer senden habersiz yine yaptım, baktım anlamına;

"Atacağın her adımda,
Her şehirde, her düşüncende
Ben olacağım yolgöstericin...

Her sokakta, her olayda
Hiç bulunmadığın mekanlarda
Ben olacağım yolgöstericin..."

Ne oluyorsa evren ya da allah ne dersen de lütfen, senden uzaklaşmaya çalıştıkça sana çıkıyor yollarım, eğer kendini benim gözümden görmek istiyorsan spotify hesabıma gir ve 'EN GÜZEL RÜYA'M' çalma listesini aç. Ben orada seni dinliyorum, sende orada benim gözümden kendini dinle, ara sıra uğra rüyalarıma söz uyanmamak için elimden geleni yapacağım.

Sen benim en güzel rüyamdın, hiç uyanmak istemediğim ama senin tarafından zorla uyandırıldığım...

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.