Hayaller Limanı Bölüm - 2

Eylül 28, 2021 - 01:37
Eylül 27, 2021 - 01:48
 0
Hayaller Limanı Bölüm - 2

Eve geldiğimizde Ayla bana imalı imalı bakıyordu. "Aylacım ne oluyor?" Ayla çayından bir yudum içip "Kuzucum ağzındakı baklavayı çıkarsan mı diyorum? Sonuçta Yiğite nasıl baktığını gördüm." Kızarmış mıydım ben? Canım, acaba hani anlatsan mı hoşuna gittiğini filan? Ne alakası var? "Ay ne diyorsun Ayla ya? Ne bakması? Sevmiyorum saçmalama." Ayla ufak bir kahkahanın ardından "Ben sana seviyorsun demedim ki?" Şimdi gel Ayla açıklama ver. Zaten hep bir şey olduğununda beni yakalardı. Kaçamam ondan. "Off Aylaa.. Sevmiyorum, daha doğrusu hoşuma gidiyor sadece." Ayla bir oyunda kazanmış gibi bir surat ifadesi vardı. "Ayrıca ben de senin Aslandan hoşun geldiğini biliyorum." Ayla bana göz süzüp ayağa kalktı "Ben inkar etmiyorum en azından, sadece Aslan da benim gözümde yakışıklı birisi. Bir keresinde saçlarını çok sevdim. Kıvırcık ve altın sarımsı bir rengi var. Rengini daha henüz çözemedim." Ben de masadan kalkıp Ayla'nın yanına geçtim. "Ohohoo, Aylacım başka çözemediğin ne kaldı?" Ayla elini kafasına koyup "hmm, qaliba gözleri. Çok değişik böyle sarı değil ama sarı gibi, karışık." Açelyacım bence Ayla hazır. Bence de iç ses.  Ayrıca sarı değil ama sarı gibi ne ya? Bir insan hiç mi düşüncesini dile getiremez?

Telefonumun bildirim sesiyle elime almıştım. "Ne oldu? Kim o? Yiğit mi?" Aylanın sorularını peş peşe vermeye devam ediyordu. WhatsApp'a girdiğimde bir numaradan mesaj gelmişti. Mesaj kutusuna tıkladığımda mesajı okudum. 

+90 551 164 64 **: Açelya, benim Yiğit. Rahatsız etmiyorumdur umarım 

Yok yigidim ne rahatsızlığı? İç ses kapa çeneni Vallaha sinirleniyorum.

Siz: Selam Yiğit. Yok, rahatsız etmiyorsun. İstediğinde yaza bilirsin:)

"Ay Açii doğruyu söyle, Yiğit yazdı değil mi? Farkında değilsin ama 3 saniyelik bir sırıtdın. Ay Aslan ne yapıyor acaba? Hayır yani o niye yazmadı?" Bir dakika ne? Numarasını vermiş miydi o da? Ne güzel işte 4lü takılırsınız? Tam o anda Aylanın telefonuna bildirim sesi geldi. Telefonu eline aldığında "vay be, istesem başka şey olucakmış." Anlaşılan Aslan yazmıştı. Telefonuna boylandığımda Aslanın "Merhaba tekrardan güzellik. Rahatsız etmiyorumdur umarım" yazdığını gördüm. "İçimden bir ses bu çocuğu süründürmem gerektiğini diyor. Sence Açi?" Bilmem der gibi omuzlarımı kaldırdığımda "Öyle süründürmek değilde ağırdan al. Yani şöyle ki yazmağını beklediğini düşünmesin." Ayla parmağıyla doğru diyorsun gibi yaptıktan sonra ciddi suratla yazmaya başladı. "Kızım saçmalama surat ifadeni mı görüyor? Ne bu ciddiyet suratı? Açi, Allah aşkına ciddiyet suratı nedir ya? Her lafıma birşey diyecek misin iç ses?  

Telefonumu elime alıp yerime geçtiğimde tekrardan WhatsApp'a girdim. Yiğit'in numarasını buradan da kaydettim. Profiline tıkladığımda güzel bir fotoğrafı karşıladı beni. "Ne yapıyorum ben ya?" Profilinden çıktığımda Yiğitten mesaj geldi. 

Yiğit: konuşalım mı? Vaktın varsa tabii

Siz: olur, konuşalım. Vaktim var

Yiğit: Saçların çok güzel

1 saatdir durmadan konuşuyorduk. O sırada Aylin de Aslanla konuşuyordu. "Açi ben eve geçiyorum kuzucum. Hava serinlesin dışarı çıkıcağım. Mahalleye yani. İstersen sen de gelirsin." Başımı olur anlamında sallayıp ayağa kalktım.  Aylanı eve yolcu ettiğimde ben de telefonumu elime alıp odama geçtim. Üzerimi değiştirip telefonumu elime alıp yatağıma oturdum. WhatsApp'a girdiğimde bildirimler vardı. "A.A.Y.A. isimli grupa katıldınız." Grupa tıkladığımda kimlerin olduğuna baktım. Ben, Yiğit, Ayla ve  bir numara vardı. Muhtemelen Aslandı.  Mesajlar geliyordu. 

Ne bu hız arkadaş değil mi ama ya? Bu sefer doğru diyorsun İç ses. Hak veriyorum. 

Yiğit: Selamlar tekrardan. Ya biz Aslanla düşündükte böyle bir grup açalım, 4müz olalım filan

Love: İyi düşünmüşsünüz :)

Aslanın da numarasını kaydettikten sonra bir şeyler yazmaya başladım. 

????????

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nezrin Wattpad hesabım:nezo29 Instagram hesabım: _gecenin_sessizligi_1 İki kitap yazarıyım) Gecenin sessizliği ve Hayaller limanı isimli kitaplarının yazarıyım