Maviye Tutunmak

Gerçekleşmesini dilediği hayallerin bir bir yıkılması her zamanki gibi yıkmıştı onu. Her zaman aynısı olmuyor muydu zaten?

Ocak 10, 2022 - 00:03
Şubat 2, 2022 - 22:52
 0
Maviye Tutunmak

Gerçekleşmesini dilediği hayallerin bir bir yıkılması her zamanki gibi yıkmıştı onu. Her zaman aynısı olmuyor muydu zaten? Neden hayal kırıklığına uğrayacağını bile bile vazgeçemiyordu? Bakışlarını gökyüzüne çevirdi. Mavi kadar özgür olmak vardı. Umudun rengi barışın sembolü. Oysa ne kadar da yanlıştı. Mavi umudun rengi değildi. Mavi barış getirmiyordu. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi mavinin de karanlığa sürgün edildiği bir sonu vardı. 

Zaman kavramını yitirmişti bile. Saatler geçmiş ama oturduğu yerden kalkmamıştı. Gerçekten kaybettiği şeyler arasına zamanı da mı eklemişti? Belki de zamanı kaybetmesi gerekiyordu aslında. 

Yerinden kalktı. Zamanı tamamen kaybetmeye gidiyordu. Zamandan kurtulup boşluğa bırakacaktı kendini. Koştu, koştu ve koştu. Nereye geldiğini umursamadı bile. Sadece gördüğü ilk boşluğa bıraktı kendini. Belki de ölümü selamlamalıydı. Boşluğa seslenmesi gerekiyordu. Son düşüncelerini geçirdi aklından. Karanlığa bıraktı kendini.

Hayallerinden koparıp özgür olmasını isteyen herkesin en büyük şaheserini göremeyecek olması büyük kayıptı.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

marfrancesniko Nikolas Kamino