GELİRİM, GEL DESEN! AMA GELME...

Karıştırıyorsun aklımı, hala kalbimi yerinden zıplatacak kuvvete sahipsin. Biliyorum gel desen gururumu bir kenara bırakıp geleceğim ama sen; GEL DEME!

Mayıs 25, 2024 - 09:20
Mayıs 24, 2024 - 16:05
 0
GELİRİM, GEL DESEN! AMA GELME...
Melek Mosso ft. ARAS İdol - Gel Desem de Gelme

Yine bir süredir karıştırıyorsun aklımı, tam unutmuşken seni...

Toksik bir hal almışken gelme, öldürdün daha ne bekliyorsun demek isterdim fakat benim salak kalbim adını andığımda bile heyecanlanıyor. Katilim, hayatımda seninle ilgili ne varsa sildim attım bir de yüreğimden atabilseydim keşke.

Sen eğleniyorsun belki ama benim hiç hoşuma gitmiyor yaptıkların, ne zaman seninle tüm bağlarımı kopardığımı düşünsem rüyalarıma uğruyorsun, yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız geliyor aklıma sonra sana bakıyorum beni öyle görmeyişine ve öyle sevmeyişine bir dizi küfür savuruyorum.

Bir an arıyorsun gecenin köründe, günlerce ve haftalarca seni düşünüyorum neden böyle yaptığını sorguluyorum biz ilişki yürütürken de böyleydi diyorum ne bekliyorsun niye kendini paralıyorsun değmeyecek insanlar için tam aklımdan çıkıyorken aynı şeyleri yine ve yine yapmaya devam ediyorsun.

Taş kalbinde bana sadece takıntı yapacak kadar yer açanı bende istemiyorum artık, bilyorum gel demezsn ama beni yanıltıp gel deme ne olur çünkü gelirim, gururumu hiçe sayar eskisinden bile daha çok üzüleceğimi bile bile gelirim, aşkta acıya aşık birinin hayır lafını duyamazsın, sen git ve bir daha hiç gelme.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

_iirazz Biraz deli dolu fazlaca duygusal, burada huzurdan çok hüzün var... Kimse kimseye iyi gelmezken kitapların ilaç gibi geldiğini söyleyen bütün insanların sesiyim, karakterleri içselleştirip onlarla yaşayan kesimin sessiz çığlıklarıyım. (NEFES/SIR) Nefes'in hazin dolu çocukluğuyum, (YERYÜZÜ KORUYUCULARI) Evrin'in bitmek bilmeyen hırsıyım, (A TAKIMI) Nisanur'un samimiyetiyim, (EZGİ'NİN WHATSAPP GÜNLÜĞÜ) Ezgi'nin çılgın arkadaşlarından biriyim. Şiirlerimin (HER YER SEN!), Röportajlarımın (ÇATKAPI HABERCİ) arasında yaşayan, kendi yazdığım kitaplara bile müdahil olmaya çalışan kendi halinde bir yazarım... Profilime Gelip Bir Uğradın, HOŞGELDİN.