KANLI PAPATYA

KANLI PAPATYA YENİDEN DOĞUŞ

Ağustos 26, 2024 - 13:24
 0
KANLI PAPATYA

1.BÖLÜM

Bu dünyanın yükünden uzaklaşamam sebebi senken…

Bugün seni sevmeyi bıraktım yürüdüğümüz yollardan geçmiyorum,acının her tonunu öğreten aşk şimdi dindirmez. Anılarımızı yok edemedim affet papatya kokulum uzaklaşmak istiyorum her şeyden aklıma gülüşün geliyor seni ellerimle gömdüm. Katilini bulunca her şey düzelecek sanmıştım hafifleyen sadece kabuslarımdı lanet olsun. Papatyaların soldu mu? acaba sen solmasını istemezsin ah be sevgilim buram buram kokunu içime çekmeyi özledim… karakola gitmem gerek kahrolası düşüncelerimi sonraya saklamam lazım, karakola sürdüm arabayı yollar gözümde uzamaya başladı keşke böyle olmasaydı sonra kendimi avutmaktan vazgeçiyorum telefonumun çalmasıyla açmam ani oldu 

_Abi mahkemeden sonra seninle konuşamadık nasılsın?

_Nasıl bir durumda olmam gerekiyorsam öyleyim. Kalbimin ortasında kocaman boşlukla devam etmem gerekiyor daralıyorum anlayabiliyor musun? 

_Bir şey söyleyeceğim kızacaksın biliyorum umurumda değil.

_Neymiş Uğur söyle bakalım.

_Karakola geleceğim orada buluşuruz. Zevzekliği tutmaz umarım karakola geldim, araban indim Uğur kapıda bekliyordu.

_Abi mutlu olman gerek artık bak atlattık yaşayan yaşattığını yaşıyor neden hala üzgünsün benim arkadaşım psikolog geçen gün sana benzer bir vakayı anlattı destek alman lazım hepimiz yanındayız lütfen düşün.

_Uğur sırası değil şu an beni düşünme üstesinden gelirim.Yeni vakayla neden uğraşmıyorsunuz deliller nerede hepsini bugün masamda görmek istiyorum.

_Emredersiniz komserim.

Karakoldan içeri girdim, odama girdim dosyaları incelerken kapı çaldı

_Egemen bey sizinle konuşabilir miyiz?

_Sırası değil desem gelmeyecek misin?

_Beni kovamazsın biliyorum oturdum bile Mira’nın emanetine böyle mi davranıyorsun?

_Erina saçmalama dosyaları incelemem lazım acil değilse başka zaman gel.

_Egemen bırak artık canın hala yanıyor farkındayım kendini bize kapatma istediğin her şey oldu tamamen unut demiyorum onu kimse unutamaz zaten böyle yapma senin bakman gereken kedi ve köpek var bizim de sana ihtiyacımız var eski haline dön neşeli ve soğukkanlı.

_İnsan hayatında bir kez aşık olur ben oldum onunla hayatımın yarısı geçti evlendik her şey yolunda sandık meğerse sadece kötü sonlara hazırlıkmış. Kaderimi kendim seçseydim yine de ona sırılsıklam aşık olmayı seçerdim bizim hikayemiz ayrılık hikayesi değil birimiz toprağın altına üstünü papatyalarla kapattığım, birimizse onun yokluğuyla harap olan adam ismi Kanlı Papatya oldu. Tıpkı papatyanın üstü onun kanıyla bulandığı gibi… sen bana diyorsun ki hayatına bak anılarımızı hangi çöplüğe bırakmam gerekiyor söyler misin? 

_Egemen haklısın bu şekilde davranmaya devam et o zaman başka söylemek istediğim bir şey yok dosyaları incelemende başarılar.

Neden herkes bir anda beni düşünür oldu kendi çöplüğümde boğulmak istiyorum onlara hak vermek istiyorum vermeyeceğim. Benim hayatım zararsa zarar sonuna kadar gideceğim. Yine kapı çaldı.

_Girebilir miyim Egemen bey sinirlisiniz sanki girmesem daha iyi olur diye düşünüyorum.

_Hayat dersi vermeyeceksen gir Beril.

_Tam tersi olay mahali inceleme vermişler cinayet vakası zannı kayıp evi ateşe verip kaçmış iz bırakmamak için.

_Vay ş***z bunlara aklı kim veriyor arabaya geç eşyaları alıp geliyorum bak şimdi neşelendim.

_Tamamdır amirim.

Eğlence başlıyor karamsarlığımdan sıkıldığım an vakanın geldiğine göre unutma zamanı acılarımı.

 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı