KANLI PAPATYA 14.BÖLÜM

KANLI PAPATYA 14.BÖLÜM

Mayıs 14, 2024 - 21:29
 0
KANLI PAPATYA 14.BÖLÜM

14.BÖLÜM

Kayıp yıldızlar birbirlerini bulabilirken ben hala seni arıyorum…

Bir günün bitişi diğer günün başlangıcı olur hani oysa ne biter ne de başlangıç olur sadece duraksar tıpkı bazen söyleyemediğimiz cümleler gibi… bazen özlediğimiz birini düşündüğümüzde kavuşma durumu yoksa berbat ötesi duygu işte ben o duyguyum. Yataktan kalktım camı açtım kuşların ötüşü havanın güzel olması keyfimi yerine getirmedi gerçi getirilmeye dair keyif kalmadı. İçeri girdim Gölge’yle Safir yanıma geldiler “Aşklarım acıktınız mı siz? Gelin bakalım mama zamanı” hayatımın b*ktanlığını durduran onların var olması yere göğe sığamıyorum. Direkt evden çıkıp arabama bindim biraz daha durarsam kafayı sıyıracaktım lan yeter zulümlerin en büyüğünü yaşıyorum hak etmedim. Karakola geldim içeri girdim.

_Egemen bey.

_Efendim Beril.

_Size görgü tanıklarıyla geldim bu sefer oluyor zulümleriniz bitiyor.

_Beril sen bunu nasıl hallettin sana sonsuz teşekkür ederim.

_Daha bitmedi görgü tanıklarıyla uyuşanlar kontrolden geçti bir kişiyi bulduk gibi eğer verilen ifadelerle de uyuşursa katilimizi bulmuş oluyoruz.

_Tamam o zaman burada neden konuşup nefesimizi tüketiyoruz bitsin hepsi başaracağız hissediyorum.

Korkuyorum ilk defa korkunun ne demek olduğunu hissediyorum bazen canımın acıdığında çığlık çığlığa bağırasın gelir ben bağıramıyorum sadece ağlıyorum. Her şey geçer onsuzluğum geçmez… sorgu odasına giderken arkamdan biri Egemen diye seslendi baktığımdaysa

_Egemen bitiyor mu yani şimdi her şey buldunuz mu katili?

_Çok yaklaştık sizin burada ne işiniz var Uğur Erina.

_Erina’nın fikriydi abi bana öyle bakma.

_Uğur sana şu an kızamam gittin sandım.

_Abi hep senin yanındayım hadi gidelim bugün huzur içinde uyusun yengem. Egemen’nin gözleri dolarak. 

_Uğur zevzeklik yapmazsan şaşıracaktım zaten gidelim bakalım. Sonlanması gereken anlar olur gitmek istediğimiz zamanlardaysa istemesek de gideriz bugün tek olmadığımı anladım geç anlasam bile hayat devam ediyor.Sorgu odasına girdim Erina, Uğur ve Beril beni izliyorlardı ilk sanığı içeri aldım uyuşmadı anlattıklarıyla birkaç kişiyi daha sorguladıktan sonra biri içeri girer girmez dövmesinden anladım ilk sorduğum soru

_Dövmenin anlamı var mı?

_Mucize ve umudu temsil ediyor mucizenin seninle ne zaman karşılaşacağını bilemezsin peki ben neden buradayım?

_Otelde bir cinayet işlendi yapan kişide bu dövme bulunuyor seninkiyle de uyuşuyor 23 Ağustos tarihin de saat 12 civarı neredeydiniz?

_Nerede olacağım evimdeydim.

_Emin misiniz Buğra Bey?

_Eminim bir şüpheniz mi var?

_Tam üstüne bastın Beril odaya gelip kamera kayıtlarını ve el izlerini getirebilir misin? Arkadaş konuşmakta zorluk çekiyor can yakmadan bitirelim. Hemen getirdi. İzle bakalım ne tepki vereceksin.

_Abi bilerek yapmadım nolursunuz beni tutuklamayın evet ben yaptım çok pişmanım çocuklarım var.

_Lan it hem eşimi elimden aldın hem de doğmamış çocuğumu elimden aldın Mira'yı döverek canına kast ettiğin ve karnındaki çocuğunu öldürmekten en ağır cezanın verilme talebiyle tutuklusun ellerini arkadan bağlayıp kelepçeledim alın bunu hücreye atın yarın sabah ağır ceza mahkememiz var geçmiş olsun arkadaşlar emekleriniz için teşekkür ederim. 

Bitiyor sevgilim bugünlük rahat içinde uyu yarın sana buna yapana aynısı olması için elinden gelen her şeyi yapacağım. Ağır ceza mahkemesinde hayatımı sensiz geçirdiğim zamanları telafi etmesini sağlayacağım.

 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Aleyna Burçin Gökçe Beklemek Kitabının Yazarı